Vaktherapeut Muziek | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 05-03-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Vaktherapeut Muziek | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 05-03-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

| Delfzijl

Kom jij de vakgroep muziektherapie versterken?

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid die de vakgroep muziektherapie binnen Zonnehuis Experts komt versterken? Wij hebben per juni (in overleg eerder mogelijk) ruimte voor een nieuwe collega voor 16 uur per week.

Wat ga je doen?

Als vaktherapeut muziek verricht je vaktherapeutische observatie, behandeling en geef je adviezen aan de cliënt, familie, verwijzers en collega's van de andere disciplines, waaronder ook het zorgteam. Het opstellen, uitvoeren en evalueren van een behandelplan gericht op de psychosociale, cognitieve en/of emotionele problematiek behoort tot jouw taken. Je komt terecht in een behandeldienst met veel verschillende disciplines, waarmee ook binnen je werkuitvoering veel wordt samengewerkt. Daarnaast zorg je voor overdracht middels rapportage, verslaglegging en/of overleg, ter bevordering van de kwaliteit van leven van de cliënt. De producten die de vaktherapeut ook levert naast individuele therapie zijn ontmoetingsgroep Sprekende handen, RGM en SMTA.

Jouw werkplek

Je gaat voornamelijk werken op de locaties van Zonnehuisgroep Noord in Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Sappemeer en Siddeburen. Op deze locaties wordt standaard ontmoetingsgroep Sprekende handen aangeboden, daarnaast is er ruimte voor individuele muziektherapie of het coachen van zorgteams. Je team bestaat uit nog één vaktherapeut muziek die op de locaties Zuidhorn, Leens en Marum werkt. Overleggen zijn indien mogelijk online. De vakgroep muziektherapie valt onder het psychosociaal cluster, waaronder ook de psychologen, geestelijk verzorgers en maatschappelijk werkers vallen.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Een dienstverband voor 16 uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 4.370,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Een traject voor inschaling in FWG 55 is in gang gezet.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding vaktherapie muziek en bent bij voorkeur geregistreerd in het kwaliteitsregister FVB/SRVB.
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de (complexe) ouderenzorg.
 • Je bent in staat om zelfstandig en methodisch behandeling te geven aan groepen en aan individuele cliënten.
 • Je kunt het gedrag en de emoties analyseren van de client, verder kijken dan het gedrag alleen en je beschikt over de vaardigheden om uiting te geven aan gevoelens en gedachten van onze cliënten.
 • Je bent flexibel in je werk.
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs en een auto.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten kwalitatief beter of prettiger te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met (vaktherapeut muziek) via of met Mirjam Wijma (teammanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met Claudia Kerbof (adviseur werving & selectie) via .

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Nadat wij vervolgens de VOG ontvangen hebben, krijg je het voorgeschoten bedrag terug bij je eerste salarisuitbetaling.

Je kunt solliciteren via onderstaande button.
Reageren kan tot en met 29 maart.


Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMuziektherapeut
Indicatie salaris (min – max]4370 – 4370
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/27-027-vaktherapeut-muziek-zonnehuis-experts-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.