Gebiedsregisseur Nederlands Loodswezen 07-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Gebiedsregisseur Nederlands Loodswezen 07-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Gebiedsregisseur

Wij hebben ruimte voor een gebiedsregisseur. Wij hebben ruimte voor jou!

Als gebiedsregisseur sta je midden tussen onze inwoners. Daarom hebben we aan hen gevraagd om deze vacature te maken. Je werkt namelijk het meeste samen met onze inwoners en dan is het fijn als er een goede klik is.

De inwoners van Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum, Spijk en de wijk Delfzijl Noord inclusief Biessum en Uitwierde en zoeken een gebiedsregisseur. Zij vertellen waar ze naar opzoek zijn in dit filmpje.

Dit ga jij doen

Als gebiedsregisseur:

 • ben je het aanspreekpunt voor inwoners van Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum, Spijk en de wijk Delfzijl Noord inclusief Biessum en Uitwierde.
 • zorg je voor verbinding tussen inwoners, dorps- en wijkverenigingen en organisaties (zoals gemeente, politie en woningcorporaties).
 • ben je zichtbaar en aanwezig in de dorpen. Dat is regelmatig op een avond en in het weekend.
 • ondersteun je inwoners bij initiatieven.

Dit vragen onze inwoners van je

Onze inwoners zijn opzoek naar een oprechte en eerlijke gebiedsregisseur. Iemand die duidelijk communiceert en goed kan omgaan met mensen. Er zijn soms verschillende belangen en het is dan jouw taak om de groepen bij elkaar te brengen. Een beetje kunnen meebewegen is dus handig. Onze inwoners zijn vaak heel zelfredzaam, ze zoeken een gebiedsregisseur die hen bij hun plannen ondersteunt en op weg helpt. Iemand die af en toe even flink schud aan de boom als dat nodig is. Een dikke huid is daarom handig. Vergaderingen van bijvoorbeeld dorpsbelangen zijn vaak 's avonds. Het wordt gewaardeerd als je hier regelmatig aanschuift. Werktijden zijn daardoor erg flexibel en het is fijn als je zowel in de avonden als in het weekend bereikbaar bent. Zo bied je een luisterend oor wanneer dat nodig is. Ben je in voor een geintje? Dan zit het helemaal goed.
Verder heb je:

 • Relevante opleiding op HBO niveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijk functie

Dit krijg je van ons

Als eerste: ruimte. Je krijgt ruimte om beter te worden in je vak, door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En met tientallen prachtige plekken in onze gemeente, is er ook genoeg ruimte om te ontdekken. Vanuit de cao Gemeente kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

 • Salaris tussen €3.317 (schaal 9, cao gemeenten) en €5.247 (schaal 10, cao gemeenten) bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
 • 26 vakantiedagen als je fulltime werkt. Je mag extra uren per week werken om meer vakantieverlof te sparen. Ook kun je vakantiedagen bijkopen.
 • Individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Dit mag je inzetten zoals je zelf wilt. Dit budget is opgebouwd uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlofuren mee kopen.
 • Contract van 1 jaar. Na een jaar wordt dit omgezet in een vast contact, als we allebei tevreden zijn.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (maximaal woon-werkafstand van 60 kilometer). Je hebt hierbij de ruimte om te kiezen hoe je naar je werkt komt.
 • Deelname aan het ABP-keuzepensioenfonds.

We doen nog veel meer voor je. Zo vieren we 2 keer per jaar een groot feest. Lees er meer over in onze secundaire arbeidsvoorwaarden .

Hier staan we voor

We willen met elkaar werken aan een beter en mooier Eemsdelta. Dit doen we door in ons werk altijd onze kernwaarden voorop te stellen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3317 – 3317
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieHolwierde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.eemsdelta.nl/gebiedsregisseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.