HSE Coordinator Scheepvaart Koninklijke Wagenborg 21-12-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. HSE Coordinator Scheepvaart Koninklijke Wagenborg 21-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage
 • We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

 • Working at Wagenborg means working in a dynamic, international maritime world in a pleasant, open atmosphere. We think in terms of opportunities and offer logistic solutions all over the world.

HSE Coordinator Scheepvaart

Kent de maritieme wereld geen geheimen voor jou, heb je affiniteit met HSEQ en ben je op zoek naar een dynamische walbaan waarbij je toch nog regelmatig aan boord van een schip stapt? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Home /
 • Carriere /

HSE Coordinator Scheepvaart

Location: Delfzijl

Kent de maritieme wereld geen geheimen voor jou, heb je affiniteit met HSEQ en ben je op zoek naar een dynamische walbaan waarbij je toch nog regelmatig aan boord van een schip stapt?Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Onze maritieme HSEQ-afdeling helpt de collega's aan boord van de schepen om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, milieu, security en kwaliteit en ondersteunt en adviseert ook de collega's op kantoor hierover.

Als HSE Coordinator Scheepvaart heb je veel contact met de kapitein en de bemanning van onze vloot. Je maakt zaken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, security en milieu bespreekbaar en fungeert als vraagbaak. Zie je aan boord zaken die niet aan de regels voldoen of veranderen de regels? Dan motiveer en coach je de bemanning om de werkzaamheden conform de (wettelijke) richtlijnen en het beleid van Wagenborg uit te voeren.

Je gaat zelf regelmatig naar de schepen in binnen- en buitenland om audits uit te voeren en, incidenteel, om incidenten te onderzoeken. Je assisteert de bemanning zo nodig schepen tijdens een audit of inspectie. Van zowel interne als externe audits en Port State inspecties inventariseer en analyseer je tekortkomingen en verbeterpunten en bewaak je de opvolging. Bij toerbeurt heb je telefonische wachtdienst in geval van calamiteiten aan boord van de schepen. Dit alles vraagt een zekere flexibiliteit omdat je soms lange (reis)dagen maakt of 's avonds of in het weekend beschikbaar moet zijn.

HSEQ Coördinator Johan Krijnsen: "Ik reis veel, het werk is uitdagend en afwisselend. Het ene moment vertaal je regels naar praktische procedures, even later sta je aan boord van een schip om een incident te onderzoeken. Het ondersteunen van de collega's aan boord is een belangrijk onderdeel van ons werk. Ik ben wel eens een hele dag vraagbaak op afstand geweest voor een kapitein tijdens een Port State Control. Maar ook voor kleine, praktische zaken kunnen ze een beroep op ons doen. Laatst ontbrak op een schip logboek. Na een telefoontje van mijn kant naar een leverancier, werd het ontbrekende logboek diezelfde dag nog aan boord bezorgd. De bemanning weet dat ze bij ons terecht kunnen en dat we alles in het werk stellen om ze te helpen. Dat wordt heel erg gewaardeerd.

"

Wat hebben we je te bieden?

 • De kans om regelmatig op reis te gaan voor je werk en aan boord te stappen van onze schepen
 • Een gevarieerde en uitdagende baan in een internationaal familiebedrijf
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een goed salaris
 • 27 vakantiedagen om te genieten
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het deels vergoeden van je sportabonnement
 • Leuke collega's en een hecht team

Note: Non-dutch speaking candidates are invited to apply, however, it is expected to master the Dutch (conversational) language in due time

Ben je geïnteresseerd?
Klik hieronder op de REAGEER-knop, vul het formulier in, voeg je CV en eventueel je motivatie toe en druk op 'verzenden'. Of stuur onze Recruiter Mirte Oolders een berichtje via WhatsApp +31 . Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHse Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/hse-coordinator-scheepvaart

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.