Ergotherapeut | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 26-01-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Ergotherapeut | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 26-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

| Delfzijl

Kom jij de vakgroep ergotherapie versterken?

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid die de vakgroep ergotherapie binnen Zonnehuis Experts komt versterken? Voor de regio Eemsdelta hebben wij ruimte voor een nieuwe collega.

Vakgroep Ergotherapie

De vakgroep ergotherapie van Zonnehuis Experts bestaat uit 6 ergotherapeuten en paramedisch assistenten. Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, regionaal vanuit de behandelcentra in Zuidhorn en Delfzijl. Een groot deel van de vakgroep werkt vanuit Zuidhorn.

Jouw thuisbasis wordt Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl. Naast deze locatie verricht je je werkzaamheden op onze locaties in Sappemeer, Siddeburen en Loppersum of bij de cliënt thuis vanuit de eerstelijnszorg in deze regio. Dit doe je samen met een collega ergotherapeut en een assistent.

We willen optimaal gebruik maken van de specialistische kennis binnen de vakgroep ergotherapie, door van elkaar te leren. Ons team is ambitieus. We ontwikkelen ons continu verder om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Intervisie vindt structureel plaats met de hele vakgroep en het is altijd mogelijk om te overleggen met collega's van de ergotherapie vakgroep.
Voor de intervisies of andere overleggen is het nodig dat je ongeveer 1 keer per maand naar onze locatie in Zuidhorn komt.

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten en mantelzorgers. Daarbij werk je intensief samen met familie, verwijzers en collega's van andere disciplines, denk aan: fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen etc. binnen Zonnehuisgroep Noord.

Je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van een optimaal ergotherapeutisch behandelplan. Zo ondersteun jij onze cliënten om hun doelen met betrekking tot hun zelfredzaamheid en dagelijkse functioneren te behalen. Daarnaast onderhoud je contacten met zowel leveranciers als behandelaren. Ook adviseer, instrueer en coach jij op het gebied van ergotherapeutische interventies en hulpmiddelen.

Als ergotherapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair team waarbij jij vanuit je vakinhoudelijke kennis bijdraagt aan het welzijn van de client en zijn of haar omgeving.

Expertisecentrum Eemsdelta

Wil jij werken voor een zorgorganisatie die innovatief is en over haar eigen grenzen heen kijkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de regio Oost-Groningen bevindt zich het Expertisecentrum Eemsdelta. Zonnehuisgroep Noord werkt samen met andere zorgaanbieders; Cosis, de Hoven en Lentis in de regio aan het realiseren van één innovatief behandelcentrum voor ouderen. Als ergotherapeut ben je betrokken bij dit uitdagende project.

Wat bieden wij jou?

Een unieke werkomgeving in de provincie Groningen met zeer uiteenlopende cliëntengroepen, zowel op het gebied van leeftijd als ziektebeeld. Alle denkbare ziektebeelden komen voor. We bieden je een baan met veel afwisseling en je hebt de gelegenheid om jezelf te ontplooien binnen de verschillende doelgroepen.

 • We bieden een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, er is ruimte voor een dienstverband van 36 uur, maar parttime is ook zeker bespreekbaar.
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT (FWG 55, maximaal € 4786,82 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkerig van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan. Wij bieden indien nodig een verhuiskostenvergoeding aan.

Dit ben jij

Als ergotherapeut ben je zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk. Je ziet het werk liggen en je organiseert je eigen werkzaamheden. Verder vinden wij het belangrijk dat:

 • je de hbo-opleiding ergotherapie succesvol hebt afgerond.
 • je geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.
 • je een actieve inbreng hebt in de ontwikkeling en profilering van ergotherapie, zowel binnen als buiten de organisatie; denk aan de opleiding en het regionaal ergotherapeutisch netwerk (REN).
 • je affiniteit hebt met de behandeling van oudere mensen met diverse hulpvragen op zowel somatisch als psychogeriatrisch gebied.
 • je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen auto.
 • je flexibel bent om op verschillende locaties zelfstandig te werken.

Voor meer informatie bel je met (Ergotherapeut) bereikbaar op of met Mirjam Wijma-Groenewegen (Consulent behandeldienst) bereikbaar op .

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]4786 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/22-101-ergotherapeut-zonnehuis-betingestaete-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.