Verzorgende IG TSN Thuiszorg 15-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Verzorgende IG TSN Thuiszorg 15-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Solliciteer naar Verzorgende IG in de wijk

Verzorgende IG (wijkverpleging)

"Het zelfstandige karakter maakt het werken in de wijk erg uitdagend; het bezoeken van mijn cliënten verloopt elke dag weer anders.

"

Is het werken in de zorg jou op het lijf geschreven? Zoek jij een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, volop contact met cliënten én een fijn team om op terug te vallen? Bij TSN werken we met moderne technologie en bieden we jou daarnaast veel scholingen aan, onder andere via ons eigen ontwikkelplatform TSN Leert. Word jij onze collega?

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in de wijkverpleging bij TSN krijg je te maken met afwisselende zorgbehoeften. Geen dag is hetzelfde en het écht in contact zijn met mensen die thuis zorg nodig hebben geeft jou veel voldoening. Bij TSN krijg je de ruimte om zelfstandig te handelen in de situaties die je tegenkomt; je hebt dan ook oog voor de mens achter de zorgvraag. Toch kun je altijd terugvallen op jouw team, zij zijn altijd bereikbaar en dichtbij!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint met het lezen van de overdracht van de voorgaande dienst op jouw TSN-tablet, zodat jij jouw route vanuit huis kunt starten. Je stelt de cliënten op hun gemak en stimuleert de zelfredzaamheid tijdens het verrichten van jouw zorgtaken en verpleegtechnische handelingen. Ook behoort het medicatie toedienen tot jouw werkzaamheden, net als het signaleren en rapporteren. Voldaan rijd je na jouw laatste bezoek weer naar huis; van betekenis zijn voor een ander geeft een goed gevoel!

Waren er bijzonderheden? Dan rijd je na jouw dienst langs het wijkkantoor om het te bespreken met de regisserend wijkverpleegkundige. Daarnaast kom je elke zes weken met het hele team samen voor een groot overleg; voorafgaand daaraan gaan jullie eerst gezellig lunchen om bij te praten. Zo leer je jouw collega's kennen en is het fijn samenwerken!

Wie ben jij?

Je bent iemand die zich goed kan verplaatsen in een ander; men kan bij jou terecht. Daarmee ben jij een gezellige collega en (nog belangrijker) heb je oprechte aandacht voor de cliënten. Uiteraard zijn er nóg een paar vinkjes te zetten:

 • Je hebt het mbo3-diploma Verzorgende IG
 • Je bent empathisch; je kunt je goed in een ander verplaatsen
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig
 • Je kunt je onze digitale manier van werken vlot eigen maken
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B; er zijn ook wijken waar je jouw route op de fiets kunt afleggen.

Wat krijg je van ons?

Een baan waar je blij van wordt! Bij TSN vinden we jouw inbreng en ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt hier de ruimte om samen met jouw team de zorg grotendeels zelf in te richten. Daarbij word je gefaciliteerd door een supportorganisatie zodat jij je kunt richten op de cliënt. Bovendien zijn jouw roosterwensen ons uitgangspunt. Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris ingeschaald in cao VVT FWG 40: €2.620,33 - €3.417,15 bruto per maand
 • Een jaarcontract voor 20 uren per week
 • De mogelijkheid voor een aanvullende rol binnen het team
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering
 • Ruim 5,5 week vakantie voor wat tijd voor jezelf
 • Een werktelefoon en -tablet
 • Een prima pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een fijne organisatie waarin jij kunt doorgroeien en jezelf kunt ontwikkelen

Wordt dit jouw baan?

Klik hieronder om meteen te reageren op deze leuke vacature. We leren je graag kennen! Bel dan gerust met onze collega's Susanne, Joanneke of via . Een mail sturen naar TSN Recruitment kan ook. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze mooie zorgorganisatie!

Waar ga je werken?

Als organisatie is TSN dynamisch en innovatief; net even anders dan alle andere zorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen. Werken bij TSN Verzorging & Verpleging betekent samenwerken in een fijn team van zorgprofessionals.

TSN stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers, zowel via het eigen platform TSN Leert als door een volledige opleiding aan te bieden. Voor jou betekent dat dan ook een baan vol uitdaging én ontwikkeling!


Jij bent uniek!

Werken bij TSN

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2620 – 3417
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtsn.nl/vacatures/verzorgende-ig-in-de-wijk-delfzijl-2103

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.