Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 16-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 16-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature pedagogisch medewerker Delfzijl | Buitenschoolse opvang

Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 22,5 uur per week voor onze locatie in kindcentrum Noord in Delfzijl.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen op onze locatie. Jij daagt hen uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Jij stimuleert de ontwikkeling van de kinderen door het creëren van een rijke speelomgeving. Of het nou gaat om kinderen van de onderbouw of om kinderen van de bovenbouw? En of dat nou is met gerichte activiteiten of losse materialen? Jij doet het met plezier en dat straal je uit.

De ontwikkeling en verzorging van de kinderen op de groep staat dus centraal in jouw vak. Hierover deel jij ook graag met hun ouders. Om zo elkaar te stimuleren en inspireren en de beste omgeving voor een kind te creëren.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.421,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Een contract voor 22,5 uur per week.
 • Dagdiensten , plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op een huiselijke locatie .
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar kom jij te werken?

Een huiselijke inrichting, open blik naar buiten en veel ruimte, dat is onze locatie in Kindcentrum Noord in Delfzijl. Onze locatie zit in het volledig vernieuwde kindcentrum en biedt naast een gevoel van thuis veel mogelijkheden tot uitdaging. Zowel binnen als buiten. Zo heeft de locatie ook een fantastisch ruime gymzaal waar jij met veel plezier de meest leuke sportieve activiteiten kan organiseren voor de buitenschoolse opvang.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO ( check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt ).
 • Ben jij werkzaam in de zorg of het onderwijs? Dan komen wij graag in contact met jou!
 • Ben jij enthousiast en kan jij kinderen, ouders en collega's inspireren en ondersteunen.
 • Kan jij goed zelfstandig werken en bedenk jij zelf de leukste plannen om te doen op deze kleinschalige locatie.

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3421 – 3421
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)23 – 23
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-delfzijl-buitenschoolse-opvang

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.