Vrijwilligerspen Door DVC Appingedam 14-01-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Vrijwilligerspen Door DVC Appingedam 14-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

IK GEEF DE VRIJWILLIGERSPEN DOOR AAN: BART BEUKEMA


"Ik geef de vrijwilligerspen door aan", Bart Beukema

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ja, dat wil ik, ik ben Bart, ik ben 58 jaar en ben vader van 2 kinderen. Daarnaast ben ik trotse opa van Fay. Ik werk nu 32 jaar in de tandtechniek bij Excent. Dit wordt een steeds technischer en moderner vak, waar vroeger alles met de hand ging, werk ik nu met computers en scans.

Wat doe je voor functie?

Ik zit bij de 50 euro club en doe dat al ongeveer 15 jaar, eerst deed ik dat bij de Pelikanen en dat ben ik blijven doen na de fusie. Ik schenk ook altijd koffie in de rust bij DVC 1 en ik regel de prijzen bij de verloting van de kerstborrel.

Hoe ben je betrokken geraakt bij DVC?

Via de 50 euroclub waar ik leden probeer te regelen. Gelukkig doe ik dat niet alleen, maar dat doen we samen met meerdere mensen uit de club en dat vind ik mooi. Op de zaterdag in de kantine liggen er altijd inschrijfformulieren klaar en er zijn dan meerdere mensen die er mee rond lopen op zoek naar nieuwe leden. We zitten op 112 leden (inmiddels zelfs 114!)) en dat is echt hartstikke mooi en dat zie je ook bijna nergens! Hiervoor ben ik 30 jaar jeugdleider geweest bij de pelikanen, en ben ik al 50 jaar lid. Met jeugdleider ben ik ongeveer 8 jaar geleden gestopt. Ik heb ook in veel commissies gezeten. Ik ben daarnaast een fanatieke supporter van DVC 1 en probeer bij alle wedstrijden te kijken.

Waarom doe je vrijwilligerswerk?

Zonder vrijwilligers heb je geen vereniging, het is dus cruciaal dat er vrijwilligers zijn. Het is mooi dat iedereen met zijn eigen talenten en taken hun steentje kunnen bijdragen en zo gezamenlijk de club groot kunnen houden.

Wat is het leuke van vrijwilligerswerk?

Je komt onder de mensen en soms kom ik weer mensen tegen die ik 30 jaar geleden heb gecoacht. Hartstikke leuk is dat! Daarnaast is het leuk om na een week werken weer lekker te kunnen ontspannen en te ouweheren op de voetbalclub en die bestaat alleen met vrijwilligers. We hebben samen een mooie vereniging en ook dat mag gezegd worden!

Wat zijn verbeterpunten binnen de club?

Verbeterpunten zijn er altijd, maar je bent gebonden aan de vrijwilligers en de hoeveelheid tijd die zij erin kunnen steken. Het blijft allemaal op vrijwillige basis, dus als je alles beter wil hebben heb je simpelweg meer vrijwilligers nodig.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScheidsrechter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dvcappingedam.nl/actueel/nieuws/ik-geef-de-vrijwilligerspen-door-aan-bart-beukema/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.