Vrijwilligers Omroep Eemsdelta 10-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Vrijwilligers Omroep Eemsdelta 10-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

chevron_right

Nieuws uit de gemeente

Hospice de Schutse in Appingedam zoekt vrijwilligers

| 5 december 2023

Hospice de Schutse in Appingedam is een vrijwilligers organisatie die zorg draagt voor palliatieve terminale zorg in Noordoost Groningen. Zij werken met vrijwilligers als ondersteuning van de mantelzorg en doen dit zowel in de thuissituatie als in het Hospice in Appingedam.

Om het team te versterken zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers die getraind willen worden om thuis en in het Hospice ondersteuning te bieden de opleiding hiervan start eind januari 2024. Om vrijwilliger te worden vragen zij mensen met gevoel en belangstelling voor de palliatieve terminale zorg en zich kunnen inzetten om er voor de cliënt, familie en andere betrokkenen te zijn. Daarnaast moet men bereid zijn om een interne opleiding te volgen en in het werkgebied van De Schutse wonen. Zij vragen of u gemiddeld twee keer vier uur per week beschikbaar bent. Een zorg achtergrond is hiervoor niet vereist.

Aanmelden voor een kennismaking gesprek of voor meer informatie kunt u mailen naar en daarnaast kun informatie vinden op de website van de Schutse www.deschutsevptz.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://omroepeemsdelta.nl/hospice-de-schutse-in-appingedam-zoekt-vrijwilligers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.