Vrijwilliger RTV Midden-Groningen 10-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Vrijwilliger RTV Midden-Groningen 10-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

  • december 11, 2023
  • 08:38

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum probeert haar collectie zo aantrekkelijk mogelijk tentoon te stellen. Mede daarom wil het museum nog meer verhalen over de collectie vertellen. En natuurlijk ook over de historie van het station Zuidbroek. Omdat er genoeg te vertellen valt wil de stichting de werkgroep Museumeducatie graag uitbreiden met enthousiaste vrijwilligers.

Het NNTTM zoekt vrijwilligers die een verbinding kunnen maken tussen de collectie en de verhalen. Samen met collega-vrijwilligers ontwikkelt de vrijwilliger Museumeducatie educatieve programma's, zoals een lesbrief voor scholen of een educatief reispakket voor verzorgingshuizen. De vrijwilliger Museumeducatie geeft eventueel rondleidingen en organiseert educatieve activiteiten in het museum.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse in Zuidbroek, het dorp van trein en tram. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere vrijdagmiddag (13.00 tot 17.00) alsmede op zaterdag en zondag (10.00 tot 17.00) geopend

www.middengroningennieuws.nl

Altijd Midden Groningen!

  • Het mediaplatform voor Midden-Groningen. Dagelijks actueel nieuws op (Radio Regio FM) TV (Regionieuws TV) Internet (www.middengroningennieuws.nl)

  • Wie zijn wij?

  • De Mediagroep Midden Groningen is de streekomroep voor Midden-Groningen! Dagelijks brengen onze medewerkers u op de hoogte van nieuws, informatie, cultuur uit heel Midden-Groningen. De Mediagroep Midden-Groningen is de professionele, journalistiek onafhankelijke, lokale media-instelling van, voor en door inwoners. Onze medewerkers kennen het gebied, onze media zitten diep in de haarvaten van de samenleving van Midden-Groningen.

Contact

  • Hoofdweg 118
  • 9628 CS Siddeburen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocumentalist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieTjuchem, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.middengroningennieuws.nl/nntm-vacature-vrijwilliger-museumeducatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.