Administratief Medewerker Eminent Groep 24-10-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Administratief Medewerker Eminent Groep 24-10-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Administratief medewerker Eminent Groep 25-10-2023

  • Locatie: Appingedam

  1. Administratief medewerker Eminent Groep 25-10-2023

Introductie vacature

Wij zoeken een gemotiveerde en betrouwbare administratief medewerker om ons team te versterken. De ideale kandidaat heeft ervaring met het uitvoeren van administratieve taken, zoals gegevensinvoer, bestandsbeheer, en het opstellen van rapporten. Daarnaast is nauwkeurigheid, organisatie en een goede communicatievaardigheid essentieel.

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, het beheren van documenten en het bijhouden van verschillende databases. Je bent een proactieve multitasker die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken.

  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring als medewerker administratie;
  • Leergierig zijn en een echte teamspeler.
Functietitel Administratief Medewerker Indicatie salaris (min - max] 2500 - 3500 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 32 - 40 Contactgegevens , https://www.eminentgroep.nl Type contract Vast Branche Bouw/Installatie, Techniek Locatie Appingedam, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://eminentgroep.nl/vacatures/administratief-medewerker-appingedam-1850781/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/administratief-medewerker-eminent-groep-25-10-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.