Secretaresse Ommelander Ziekenhuis Groningen 28-01-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Secretaresse Ommelander Ziekenhuis Groningen 28-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Voor de polikliniek Reumatologie en Revalidatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste:


Wat ga je doen?

In deze functie draag je zorg voor het administratieve en secretariële proces rondom verschillende onderzoeken/afspraken voor patiënten op de polikliniek Reumatologie en Revalidatie. Je maakt (telefonische) afspraken, draagt zorg voor een juiste planning, beantwoordt de telefoon en beantwoordt e-mails. Daarnaast type je brieven voor de specialisten. Als secretaresse ben je het aanspreekpunt voor zowel de patiënt maar ook voor de medisch specialisten en de ondersteunende disciplines zoals o.a. fysiotherapie en ergotherapie. Je hebt veel contacten met andere afdelingen. Kernwaarden zijn klantgerichtheid en gastheerschap.

Wie zoeken we?

Je bent proactief, nauwkeurig en communicatief sterk en je hebt een flexibele, klantgerichte instelling. Je straalt rust uit en werkt efficiënt en nauwkeurig onder verschillende omstandigheden. Je hebt een uitstekende taalvaardigheid.

Wat vragen we van jou?

Je hebt de opleiding tot medisch secretaresse (mbo 4) of een opleiding medische terminologie aangevuld met een administratieve/secretariële opleiding op niveau 4 afgerond. Je hebt kennis en inzicht in de ziekenhuisorganisatie en -processen en daarnaast heb je bij voorkeur kennis van het geautomatiseerde ziekenhuissysteem xCare. Het hebben van kennis op het gebied van reumatologie en revalidatie is een pré.

De afdeling

De polikliniek Reumatologie en Revalidatie is een dynamische afdeling waar een diversiteit aan onderzoeken op verschillende gebieden wordt uitgevoerd. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten staat voorop. Het team bestaat uit vijf secretaresses, zes medisch specialisten, een verpleegkundig specialist en een specialistisch verpleegkundige. Daarnaast is er veelvuldig contact met de verschillende disciplines die vallen onder de paramedische dienst. De onderlinge communicatie is laagdrempelig.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega's werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Noord- en Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en onze verwijzers.

Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Ons ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is.

Daarnaast:

  • ontvang je een contract voor de duur van een jaar, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • zijn salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in schaal FWG 35 en bedraagt minimaal €2.279,- en maximaal €3.276,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • vindt er in juli 2024 conform cao een salarisverhoging plaats van 5%;
  • ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer tot een maximum van 35 kilometer per enkele reis;
  • bieden we gratis parkeergelegenheid;
  • bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • is er ruimte voor werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Ben je enthousiast geworden?

Heb je zin om te reageren, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met , hoofd poliklinieken, op telefoonnummer (afwezig op woensdag). Om een goed beeld te krijgen van de afdeling en de werkzaamheden ben je van harte welkom om een dag mee te lopen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2279 – 3276
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.ommelanderziekenhuis.nl/vacaturebeschrijving-2/poliklinieksecretaresse-a-reumatologie-revalidatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.