Vervoersbegeleider EC KJG - Vervoersbegeleider EC KJG Cosis 08-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Vervoersbegeleider EC KJG – Vervoersbegeleider EC KJG Cosis 08-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Vervoersbegeleider EC KJG

Wil jij van betekenis zijn voor kinderen met een beperking en vind jij het fijn om tussendoor tijd voor jezelf te hebben? Word vervoersbegeleider bij het Expertisecentrum Kind Jeugd en Gezin in Appingedam voor 12 uur in de week. Je haalt en of brengt samen met een chauffeur de kinderen van en of naar huis. Daarnaast werk jij na of voor de busrit een aantal uren in de keuken. Daar zet je drinken en eten klaar voor de groepen. Ook zorg je dat de gebruikte spullen weer opgeruimd worden en doe je andere taken op huishoudelijk gebied.

2023 - 3122

Dit zijn wij

Wanneer je hulp nodig hebt bij het opvoeden van je kind met een verstandelijke, meervoudige en- of psychische beperking en hiervoor extra specialistische zorg en aandacht nodig hebt, dan bieden wij van het [Expertisecentrum Appingedam) onze begeleiding- en ondersteuning aan. Dit doen wij door een team deskundigen dat vanuit hun zorghart klaar staan om kinderen te helpen met hun ontwikkeling en groei, maar ook de ouders begeleiden en ondersteunen met hun zorgvraag. Wij zijn een team dat goed op elkaar is ingespeeld en aan een half woord genoeg heeft. Als het niet gaat zoals het zou moeten gaan, zijn we er voor elkaar. Wij staan voor openheid, geborgenheid en gezelligheid en er wordt ook heel wat afgelachen. Je komt te werken in een poule met nog drie vervoersbegeleiders. Het rooster maken we met de collega's onderling.

Naast het begeleiden in de bus, bied je ook een helpende hand op het Expertisecentrum. Hier doe jij allerlei werkzaamheden ter ondersteuning van de begeleiders. Zo dek jij de tafel voor de lunch, maak je fruithapjes klaar en houd jij de keuken netjes. Ook andere huishoudelijke taken horen erbij, bijvoorbeeld het draaien van de was. Al met al een leuke, afwisselende functie waarin je nauw in contact staat met de kinderen!

Dit ben jij

Jij begeleidt en hebt aandacht voor de kinderen op een positieve, respectvolle manier. Jij draagt zorg voor een veilige rit voor de kinderen. Waarbij vanuit een voorspelbare houding de rit naast veilig ook prettig verloopt. Daarnaast ben je flexibel en creatief in het begeleiden en oplossen van diverse situaties en kun je relativeren. Je combineert de functie van helpende en vervoersbegeleider, dus schakelen tussen deze werkzaamheden is voor jou geen punt. Met een gezonde dosis humor ga jij te werk, je vindt het belangrijk om in een fijne sfeer te werken met jouw collega's. Ook hecht jij waarde aan eerlijkheid en duidelijke communicatie onderling.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 2
  • Affiniteit hebt met kinderen met een beperking.
  • Affiniteit hebt met keuken/huishoudelijke werkzaamheden.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je :

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.027 en maximaal € 2.766 volgens FWG 20 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor de duur van een jaar, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als Vervoersbegeleider/helpende in Appingedam? Solliciteer dan direct! Reageer vóór donderdag 21 december 2023 .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2027 – 2766
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cosis.nu/vacaturebeschrijving/vervoersbegeleider-ec-kjg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.