Fysiotherapeut Ommelander Ziekenhuis Groningen 13-11-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Fysiotherapeut Ommelander Ziekenhuis Groningen 13-11-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Fysiotherapeut

Component Action Menu

  • $

Fysiotherapeut

Voor de afdeling fysiotherapie zoeken wij vanwege uitbreiding en vervanging zwangerschapsverlof vanaf 1 januari 2024 een enthousiaste

Fysiotherapeut
24-32 uur per week

Wat ga je doen?

De afdeling fysiotherapie werkt zowel voor klinische als poliklinische patiënten op verwijzing van diverse medisch specialisten. Er is een nauwe samenwerking met artsen/specialisten en andere (para)medische disciplines. Bij zowel klinische als poliklinische werkzaamheden is er een grote diversiteit aan patiëntbehandelingen. Naast individuele behandelingen worden er ook groepsbehandelingen gegeven in het kader van de hartrevalidatie en longrevalidatie. Dit doen we vanaf 2024 op onze nieuwe locatie in Winschoten.

Wie zoeken wij?

Je hebt een visie op paramedische zorg en op de fysiotherapeutische zorg in het ziekenhuis in het bijzonder. Je bent een teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit (je bent bijvoorbeeld bereid om in de weekenden te werken). Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een diploma fysiotherapie (BIG en CKR geregistreerd). Kennis en ervaring in de hart- en/of longrevalidatie is een vereiste. Bij voorkeur heb je ervaring als fysiotherapeut in het ziekenhuis.

De afdeling

De paramedische afdeling wordt gevormd door een aantal (para)medische disciplines, te weten logopedie, ergotherapie, fysiotherapie, maatschappelijk werk en diëtetiek. Samen met een team van 15 fysiotherapeuten ben je, binnen de gestelde kaders, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling en de ontwikkeling van het patiëntenzorgbeleid op het gebied van de fysiotherapie.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis, voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega's werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda en vanuit ons servicepunt in Delfzijl. Wij werken daarbij nauw samen met het UMCG en de verwijzers. De komende jaren is daarnaast van belang de vraag: Hoe kunnen we van het ziekenhuis een plek maken waar alles draait om de keuzes die mensen maken in hun leven en over hun gezondheid? Zodat we aandoeningen kunnen voorkomen, in plaats van dat we ze moeten genezen. En hoe kunnen we verder nog inzetten op preventie, digitalisering en het anders organiseren van zorg? Kan dit kleinschaliger en dichter bij (t)huis, zodat mensen langer in hun eigen omgeving gezond ouder kunnen worden?

Ons ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, vol uitdagingen, dynamiek, leuke mensen en heeft een onmisbare rol in de regio. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, professionele en mensgerichte organisatie. Ook heb je de vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is. Daarnaast:

• Een contract voor bepaalde tijd, in eerste instantie een jaarcontract voor 24-32 uur per week en bij gebleken geschiktheid een aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling is op basis van ervaring in FWG 55;
• Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
• Er is ruimte voor werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden;
• De functie is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang.

Ben je enthousiast geworden?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ommelanderziekenhuis.nl/over-ons/werken-en-leren/vacatures/fysiotherapeut/!ut/p/z1/1ZPLVsIwEIZfRRcsIdMLJbjrYWEFlYNYa7PhlBqaWtr0kjbI0xtx4ZVWjyuzS_4_mZkvM4ige0SyoImjQMQ8C7Zq7xNrZWFddzTQDMc1J2AtbmcXeL7UwQbkHQzO-cQEDPr13DVtsO8W4-XUuQIAA5H3Mh7NJrCYX53fuNczbe4O0R0iiORh_ID8aFc9yTTq01o2YhdTmjbVA5N72dTrgrEy2STsxR1mIhcM-TkvRbA9qWJBe7C3VnBkBXCQWRQeksh4bQYQNMW4emSp0vWVNoSxBtjEumHorebQ-ijjURJCwdOorLNEw8NWmdfDz7y-AiF_4T2xunh3_Jf-s_vHUKsEf3S_pUDS_rz30gEdFXS9QdqSVH_YEUJBniISbfn6dUDsbG3gCJGSbmhJy0FdqmMmRH7WU50npRzwfTSgdQ--czNeCXT_5kK-IjQ6ilDTkNfEVCI342WqElj-coAc6Ipg_DHCtKsHFIX4sSiIrWaZZ4LuFIB_Ocx56qbYeIrV6ic3zv6Sen1_2kh5u0k9-_T0GZ7I4GU!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?uri=nm%3Aoid%3AZ6_6822H1013HU4C06QTKI8OS20A0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.