Projectregisseur Huisvesting Kentalis 21-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Projectregisseur Huisvesting Kentalis 21-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Projectregisseur huisvesting

Locatie

36 uur fulltime

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Je gaat onderdeel uitmaken van een landelijke expertise organisatie gericht op zorg en onderwijs, waarbij onze medewerkers het verschil maken in het leven van cliënten en leerlingen. In deze strategische en tactische rol pak jij de regie over verschillende huisvestingsprojecten. Van nieuwbouw van een school tot uitbreiding van een zorglocatie óf een renovatie van een vroegopvang locatie. Ook lever je met jouw ervaring een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de interne processen.
Wij verwelkomen graag een collega die met zijn of haar vakkennis, enthousiasme en verbindend karakter zorgt voor een goede schakel tussen de centrale organisatie en het primaire proces, zodat projecten efficiënt en effectief verlopen. Zo draag jij bij aan de zorg en het onderwijs voor cliënten en leerlingen die doof of slechthorend zijn of die een taalontwikkelingsstoornis hebben.

Een collega projectregisseur huisvesting vertelt : "Als projectregisseur maak je écht verschil! Je zorgt voor de vertaalslag van de allereerste vraag naar de oplevering van een concreet gebouw. Het blijft mooi om elke dag samen met zorg-/en onderwijsmedewerkers te komen tot de beste huisvesting voor onze bijzondere doelgroep. Een blije groep leerlingen of een fijn (t)huis voor bewoners, dat is waar je het voor doet.

"

Wat ga jij doen?
Naast het verwerven, voorbereiden en realiseren van complexe huisvestingsprojecten stuur je (externe) projectmanagers aan bij de dagelijkse uitvoering.
Verder zijn jouw belangrijkste taken:

 • Het opstellen van business cases, risicoanalyses en haalbaarheidsstudies. In de voorbereiding hierop daag je jouw interne opdrachtgever uit om goed na te denken over het gebruik en de eisen van het huisvestingsproject. Je vraagt hierbij door tot alle eisen en behoeften in kaart zijn gebracht;
 • Je zorgt voor een goede overdracht van je projecten naar de opdrachtgever en de beheerorganisatie door onder andere goede informatiebeheer tijdens jouw project.

Met wie werk jij?
Je gaat deel uitmaken van het team Huisvesting en Facilitair van Kentalis, welke bestaat uit bijna 70 collega's. Jij werkt in een team van 12 collega's, bestaande uit collega projectregisseurs, assetmanagers, gebouwbeheer en projectleiders. Je collega's werken op onze verschillende kantoren in Sint-Michielsgestel en Utrecht. Ook bestaat er de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Het betreft een landelijke functie, waarbij je ook veel gaat reizen om de zorg- en onderwijslocaties te bezoeken. Je hebt een intensieve samenwerking met verschillende collega's van verschillende afdelingen, van leerkracht tot manager inkoop óf teamleider zorg, maar werkt ook veel zelfstandig.

Kentalis in het kort.
Als landelijke expertise organisatie met circa 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over 175 locaties door heel Nederland.

Wij bieden je:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

 • Een bruto maandsalaris van €3.694,- tot €5.370,- (FWG 60) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni én per 1 december met 2%.
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met intentie om een vast contract af te sluiten.
 • Een laptop, iPhone en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW.
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer en €0,29 bruto per kilomeer voor een dienstreis, bij gebruik van de eigen auto met toestemming van de werkgever of een lease auto behoort tot de mogelijkheid.
 • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben jij?
Met jouw enthousiasme en nieuwsgierigheid ben jij een praktische gesprekspartner voor alle stakeholders. Van nature pak jij de regie, waarbij je strak zit op de procedures en zorgt voor een open communicatie en leg je verantwoordelijkheden waar ze thuis horen. Verder breng je mee:

 • Een hbo opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar.
 • Jij beschikt over enkele jaren werkervaring als projectregisseur of projectmanager van huisvestings- bouwprojecten in een grote complexe organisatie.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Projectregisseur aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras ons met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 12-3-2024. Zodra we onze collega hebben gevonden, sluiten we de vacature, dus reageer vandaag nog. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang Heb je vragen over deze functie? Hans Hensbergen, Manager huisvesting maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of WhatsApp via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Huisvesting
Indicatie salaris (min – max]3694 – 5370
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kentalis.nl/vacature/projectregisseur-huisvesting

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.