Operations Coördinator Eneco 14-12-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Operations Coördinator Eneco 14-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Operations Coördinator Eneco 15-12-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. Operations Coördinator Eneco 15-12-2023

Introductie vacature

Allround operations coördinator

HBO/WO Techniek, Overig

Eneco - Delfzijl

€55.000 - €78.000

HBO/WO Techniek, Overig

Eneco - Delfzijl

€55.000 - €78.000

 • Jij bent met jouw organiserende vaardigheden de spin in het web voor de operationele organisatie

 • Uitdagende en afwisselde functie met hoge mate van vrijheid

 • Dynamische werkomgeving middenin de energietransitie

Heel Nederland schakelt om. Naar slimmer, schoner en duurzamer. En iedereen heeft daarvoor zo zijn eigen reden. Sommigen dragen graag een steentje bij aan een beter klimaat. Anderen schakelen om omdat de buren het ook doen, of omdat ze blij worden van besparen. Bij Eneco willen we iedereen helpen om de volgende duurzame stap te zetten. En we zoeken de beste mensen die dat mogelijk kunnen maken. Mensen die enthousiast zijn over onze missie 'duurzame energie van iedereen' en die hun talenten verder willen ontwikkelen bij Eneco.

Eneco Bio Golden Raand (BGR) is een afvalhout gestookte energiecentrale waar we duurzame warmte en elektriciteit produceren om onze klanten te helpen verduurzamen. Zo leveren we warmte aan het chemiepark in Delfzijl waar we de industrie helpen verduurzamen. Het operationele team is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de centrale. Als allround operations coördinator ben jij de spin in het web voor de operationele organisatie.

Dit ga je doen

Als allround operations coördinator lever jij een belangrijke bijdrage voor de betrouwbare operatie van Eneco BGR. Je hebt een uitdagende en afwisselende functie. Zo vervul je een belangrijke rol in de bedrijfsvoering, facilitaire zaken, financiële zaken en op vergunning gebied. Je vervult een belangrijke rol in de verwerking van bedrijfsvoeringsdata. Vanuit je facitaire rol stuur je aan op de houtlevering naar de centrale in samenwerking met onze handelsafdeling voor de biomassa inkoop. Daarnaast vervul je taken in financiële administratie en vergunning meldingen op basis van de bedrijfsvoeringsdata die jij beheert. Ook ondersteun je het management team (MT) van de centrale en loop je MT storingsdiensten.

Je werkt samen als één team aan het waarmaken van één missie. Daarbij ben je proactief om te helpen de energietransitie te versnellen. Je creëert ruimte om inzichten en meningen met collega's uit te wisselen en neemt verantwoording om bij te dragen aan het gezamenlijke plan. Daarnaast is ook het volgende belangrijk:

 • Je hebt een hoge mate van organisatorisch vermogen en vind het leuk om zaken te regelen.
 • Je hebt een pragmatische aanpak en een 'can-do' mentaliteit.
 • Je bent in staat om externe firma's aan te sturen in hun dagelijkse werkzaamheden door jouw enthousiaste leiderschap.
 • Je hebt affiniteit met een technische omgeving.
 • Je bent vaardig in dataverwerking en analyse.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Je speelt een belangrijke organisatorische rol in de afstemming met onze handelsafdeling voor de aanvoer van afvalhout naar Eneco BGR.
 • Je vervult een cruciale rol in de facilitaire zaken. Je stuurt weegbrug, shovel en schoonmaak personeel aan.
 • Je vervult een belangrijke ondersteunende rol in de bedrijfsvoering. Zo ben je aanspreekpunt voor meerdere buitenfirma's en
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de bedrijfsvoering data en de financiële data.
 • Je de financiële rapportages voor de subsidie op en monitor je de operatie van de centrale door operationele rapportages.

Eneco Bio Golden Raand is de biomassa centrale van Eneco in Farmsum (Delfzijl). Deze centrale levert warmte aan de industrie en daarnaast elektriciteit aan het net. De centrale kenmerkt zich door een uitdagende en technische omgeving. Daarnaast werken we met een klein team aan de uitdagingen die een grote centrale met zich meebrengt.

Bruto jaarsalaris tussen de €55.000 en €78.000

Inclusief 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling, voordelig sporten via Bedrijfsfitness Nederland en ouderschapsverlof.


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Ruim 4.000 Eneco-talenten zorgen voor een open, fijne cultuur waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. En die kunnen we goed gebruiken om onze ambitieuze missie waar te maken: klimaatneutraal zijn in 2035. Weet je wat het leuke is? Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer. Samen met jou gaan we voor duurzaam.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Kies je voor een carrière bij Eneco, dan kies je voor ambitie, groei en kansen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het werk te doen zoals het bij jou past. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Je kunt je tijden flexibel indelen en deels thuiswerken als je functie dat toelaat.

Zo werk je aan je eigen toekomst, maar óók aan die van de wereld. Want samen met je 4.000 collega's ga je voor die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Doe je mee?

Functietitel Coördinator Facilitaire Zaken Indicatie salaris (min - max] 4244 - 6019 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Chemie/Petrochemie Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbijeneco.nl/vacatures/allround-operations-coordinator-farmsum-1103

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFacilitair Coördinator
Indicatie salaris (min – max]4244 – 6019
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/operations-coordinator-eneco-15-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.