Meet & Greet Procesoperator Teijin Aramid 30-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Meet & Greet Procesoperator Teijin Aramid 30-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Menu

Meet & Greet Procesoperator

Meet & Greet

Van de auto-industrie en de olie- en gasindustrie tot civiele techniek, ballistieke bescherming en nog veel meer. Teijin Aramid levert hoogwaardige aramidevezels die worden gebruikt in verschillende industrieën. Denk aan de banden van de formule 1, de kogelwerende vesten van de ME of brandwerende kleding. Wij maken, lichte, sterke en bestendige materialen mogelijk en tillen duurzaamheid, bescherming en efficiëntie naar een hoger niveau.

We zijn voor onze locatie in op het chemiepark op zoek naar procesoperators.

Als procesoperator controleer en beheers je het productieproces in een van onze chemische fabrieken. Samen met jouw collega's draag jij verantwoordelijk voor de kwaliteit, kwantiteit, milieu en veiligheid binnen de gestelde normen van Teijin Aramid. Werken als (senior) procesoperator bij Teijin betekent;

  • Een jaarsalaris van € 39.719,- tot € 58.259,- incl. vakantiegeld en excl. ploegentoeslag (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Een ploegentoeslag van 32,6 procent & winstuitkering
  • Een groen- en persoonlijk budget van beide € 1500,- Doorgroeimogelijkheden richting Vapro C of een leidinggevende rol.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar onze Meet & Greet op 18 juli , zodat jij op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met Teijin Aramid en wij natuurlijk met jou.

De Meet & Greet vindt plaats op donderdag 18 juli om 16.00 uur op het chemiepark in . De middag/avond zal er als volgt uitzien:
Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Het is een pre als je in het bezit bent van een Vapro A, B of C of een relevante MBO opleiding.

Voor meer informatie neem je contact op met Caesar Lubach, corporate recruiter ai. op of via .

Titel: Meet & Greet Procesoperator

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3065 – 4495
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/nl/ad/meet-greet-procesoperator-delfzijl/rbi1as

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.