Toezichthouder Bouw & RO Maandag 17-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Toezichthouder Bouw & RO Maandag 17-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over de functie

Geen dag is hetzelfde, je werkt aan uiteenlopende projecten en je hebt direct impact op de gemeenschap als Toezichthouder Omgevingswet. Als toezichthouder Omgevingswet ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (bouwkundige) controles en controles op strijdig gebruik van het omgevingsplan. Het behandelen van klachten, handhavingsverzoeken en meldingen op het gebied van het omgevingsplan behoren tot je takenpakket. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op recreatieterreinen.

Signaleer je een overtreding binnen de fysieke leefomgeving? Jij pakt dit met beide handen aan en voert controles proactief uit. Afwijkingen weet jij op de juiste wijze te rapporteren en je zorgt voor passende vervolgstappen of te nemen maatregelen. Dit kan een “goed gesprek” zijn maar ook het opleggen van een bouwstop of toepassen van bestuursdwang. Daarbij ben je het verlengstuk van de vergunningverlening, het eerste aanspreekpunt voor bouw en omgevingswet gerelateerde kwesties en werk je nauw samen met handhavingsjuristen om illegale situaties te voorkomen en/of te beëindigen.

Wat bieden wij?

 • Een maandsalaris conform gemeentelijke CAO schaal 8/9 (vanaf €3348,89 tot €5280,- o.b.v. 40-urige werkweek) ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring
 • Een dienstverband voor (on)bepaalde tijd
 • Een functie van 32-36 uur per week binnen de publieke sector in de regio
 • Reiskosten van 0,23 per kilometer
 • Mogelijkheden tot een leaseauto
 • Direct pensioenopbouw
 • Cursussen en trainingen volgen van onze Maandag® Academy, zodat jij je kan blijven ontwikkelen
 • Persoonlijke begeleiding van je Recruiter

Functie eisen

 • Beschikt over MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal een relevante mbo diploma
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Toezichthouder Bouw RO binnen een gemeente
 • Je hebt ervaring op het gebied van bouw, toezicht en/of Omgevingswet
 • Het is mooi meegenomen als je de opleiding ABW 1 hebt afgerond (of bereid om deze volgen)
 • In deze rol sta je stevig in je schoenen en kan je daadkrachtig handelen wanneer je bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden stil moet leggen.
 • Je weet regie te houden bij lastige gesprekken en zoekt de samenwerking op met je collega's maar kunt ook goed zelfstandig werken
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Via Maandag® kom je te werken bij de gemeente Eemsdelta. Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder Bouw & RO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Bouw
Indicatie salaris (min – max]3349 – 5280
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217231?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.