Werkvoorbereider Elektro Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Werkvoorbereider Elektro Randstad 16-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Wil jij meewerken aan de energietransitie van vandaag en ook van de toekomst? En wil jij als werkvoorbereider specialiseren in installaties op het gebied van elektrotechniek, meet- en regeltechniek en automatisering? Dan zoeken wij jou!

wat bieden wij jou
 • Salaris van € 2850 tot € 4500 bruto per maand
 • Werken in de Eemshaven
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Een persoonlijk ontwikkel budget
 • Gemoedelijke werksfeer
 • 32 tot 40 uur per week
wie ben jij

We zijn opzoek naar een leergierig persoon die graag in teamverband werkt. Je bent sociaal, stressbestendig en je durft te vragen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor je. Veiligheid en gezondheid staan bij jou en met jouw collega’s altijd op één. Daarnaast wil jij graag doorgroeien binnen jouw functie.

 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-4 opleiding richting Elektrotechniek (of vergelijkbaar);
 • Je hebt ervaring met werkvoorbereiding voor installaties binnen de (chemische)procesindustrie en/of elektriciteitsproductie. We nodigen ook ervaren monteurs en/of onderhoudstechnici uit, met ervaring binnen de industrie, die graag een stap willen mak
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je kunt daarnaast communicatief goed overweg met leveranciers. Daarbij kun je een kritische houding meenemen t.a.v. bijvoorbeeld offertes voor een goede beoordeling;
 • Je hebt kennis van MS Word en MS Excel. Bij voorkeur heb jij ook ervaring met geautomatiseerde onderhoudssystemen zoals SAP.
wat ga je doen

Voor de versterking van de afdeling Onderhoud binnen de Eemscentrale zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider! Jij wordt in deze functie (mede) verantwoordelijk voor de voorbereiding van de correctieve en preventieve werkzaamheden op het gebied van dagelijks onderhoud. Om de onderhoudsafdeling zo efficiënt mogelijk te laten werken is het jouw taak om te zorgen dat installaties veilig worden gesteld. Dit doe je door de juiste werkvergunningen te verschaffen en beschikbaarheid van materialen en externe diensten in te plannen.

 • Je plant het preventief onderhoud in op basis van preventieve onderhoudsplannen.
 • Je draagt bij aan het beheer van reparabele voorraadartikelen.
 • Voor kleine projecten en wijzigingen in de installatie, verricht je lichte engineeringswerkzaamheden.
 • Je bent in staat om offertes op te vragen bij leveranciers en daarbij de behorende specificaties aan te leveren.
 • Waar nodig ondersteun je technici in de uitvoering en/of voer je zelfstandig correctieve of preventieve werkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties, met name op het gebied van laagspanning.
 • Je coördineert kleine projecten en/of kleine onderhoudsstops.
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring draai je mee in de consignatiedienst
waar ga je werken

Het werk dat je bij ENGIE uitvoert is in de Eemshaven. Een locatie waar veel beweging is in een industriële omgeving. De afdeling onderhoud bestaat uit ongeveer 20 collega’s, waaronder een teamleider werktuigbouwkunde, een teamleider elektrotechniek, vier werkvoorbereiders, één civiel coördinator en verder onderhoudstechnici (met verschillende specialismen). De sfeer in het team is ontspannen, waarbij werk-privébalans een belangrijk aspect is. Veiligheid staat op één binnen het team.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider E&i
Indicatie salaris (min – max]4500 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensklaske.jonker@nl.randstad.com , 620024318 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/mjPLHdm21XqW0m52XrWY

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.