Verzorgende IG (Bijbaan Zonnehuisgroep Noord 22-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Verzorgende IG (Bijbaan Zonnehuisgroep Noord 22-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Verzorgende IG (bijbaan) | Woonhaven Opwierde | Appingedam

Zit jij in leerjaar 3 van de opleiding Verzorgende IG of in het vierde jaar van verpleegkunde en heb je stage gelopen in de ouderenzorg? Heb jij tijd er in de avonden, weekenden en vakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de Woonhaven Opwierde in Appingedam.


Wat ga je doen?

Jouw voornaamste taak is de persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning van onze cliënten. Je doet verslag over hun fysieke, psychische en sociale welzijn. Wanneer het nodig is, pas je de zorgdoelen aan om beter aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt. Je helpt en ondersteunt de cliënten bij dagelijkse activiteiten, geeft medicijnen en voert verpleegkundige handelingen uit.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team, in een dynamische organisatie. We zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Er zijn diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 • Een jaarcontract;
 • Een contract voor drie uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 van minimaal €15,33 bruto per uur.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Wij bieden een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Wie ben jij?

 • Je zit in het derde jaar van de opleiding verzorgende IG of in het vierde jaar van verpleegkunde en hebt een stage in de ouderenzorg afgerond;
 • Je hebt een sociale persoonlijkheid en bent communicatief sterk.
 • Je bent beschikbaar in de avonden, weekenden en vakanties.
 • Je woont in de omgeving van Appingedam.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeena Zigterman (clustermanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-069-verzorgende-ig-bijbaan-woonhaven-opwierde-appingedam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.