Helpende Zonnehuisgroep Noord 09-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Helpende Zonnehuisgroep Noord 09-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Heb jij de opleiding helpende afgerond en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact!


Wat ga je doen

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.


Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team, in een dynamische organisatie. We zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Er zijn diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar?onbepaaldeonbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
  • Een contract voor 16 uur in de week.
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal €2.928,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • 8% vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Wij bieden een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast kan je ook met belasting je sportabonnement afsluiten.

Wie ben jij

  • Je hebt de opleiding tot helpende afgerond;
  • Je hebt een sociale persoonlijkheid en bent communicatief sterk.

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" . Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeena Zigterman (clustermanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]2928 – 2928
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-088-helpende-woonhaven-opwierde-appingedam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.