Stopcoördinator PD Poly/Recovery Chemie Park Delfzijl 08-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Stopcoördinator PD Poly/Recovery Chemie Park Delfzijl 08-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over CPD

 • Veiligheid

 • Logo Teijin 2.png

Stopcoördinator PD Poly/Recovery

8 april 2024 Teijin Aramid

Als stopcoördinator PD ben je betrokken bij het voorbereiden, plannen en coördineren/organiseren van veiligstellingen en (productie)werkzaamheden t.b.v. onderhouds/projectstops (vanuit productieoogpunt in de breedste zin) en het aansturen van operators m.b.t. stopgebonden activiteiten.

Wil jij aan het werk als Stopcoördinator voor de afdeling voor poly/recovery bij Teijn Aramid?

Wij zijn op zoek naar een stopcoördinator voor 40 uur per week bij Teijin Aramid in Delfzijl. Als stopcoördinator PD ben je betrokken bij het voorbereiden, plannen en coördineren/organiseren van veiligstellingen en (productie)werkzaamheden t.b.v. onderhouds/projectstops (vanuit productieoogpunt in de breedste zin) en het aansturen van operators m.b.t. stopgebonden activiteiten.
Dit ga je doen:

 • Opstellen van op- en afregelplanningen van de productieinstallaties zodat duidelijk is wat gedaan moet worden, wanneer dat plaats vindt, en wie verantwoordelijk is voor de uitvoering.
 • Op basis van de uitvoeringsplanning de verwachte productiederving inzichtelijk maken en meedenken in de optimalisatie hiervan.
 • Opstellen van op- en afregelplannen per sectie en/of area zodat inhoudelijk duidelijk is hoe iets moet gebeuren. Denk hierbij aan veiligstelinstructies, spoelplannen, afloopschema's, reddingsplannen, etc.
 • Coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden m.b.t. het overnemen, afregelen, veiligstellen, vrijgeven voor onderhoud/projecten, opstarten en overdragen (aan productie) van installaties.
 • Coördineren en toewijzen van de onderhouds-/cleaningwerkzaamheden (productiemedewerkers/ contractors), afstemmen van prioriteiten, bewaken van de planning/scope en oplossen van problemen hierop.
 • Zorg dragen en toezicht uitoefenen op het werkvergunningsproces. In overleg treden met uitvoerenden over de uitvoeringswijze van de werkzaamheden zodat er een veilig werkplek aangeboden kan worden.
 • Coördineren en uitvoeren van het testplan en opstartplan (CSU plan), zodat de fabrieken op de afgesproken manier en conform planning in bedrijf worden gesteld.

Wie ben jij?

 • Werkervaring in een technische omgeving in procesindustrie omtrent coördinatie van werkzaamheden
 • HBO werk en denkniveau
 • Afgeronde VAPRO C opleiding, of vergelijkbare aantoonbare ervaring.
 • Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je kan strak plannen en coördineren en houdt overzicht.
 • Je bent stressbestendig en blijft in alle omstandigheden een teamplayer

Onze plant
In Delfzijl werken c.a. 350 technici, procestechnologen en operators dagelijks samen aan de productie van de grondstof voor ons succesvolle product Twaron. Hier worden allereerst de monomeren PPD en TDC geproduceerd. Deze monomeren worden vervolgens in een gesloten complex proces samengevoegd, zodat er een uniek aramidepolymeer ontstaat. In een aparte installatie winnen we oplosmiddelen terug voor hergebruik. Na het drogen wordt het polymeer verpakt en vervoerd naar de andere grote productielocatie van Teijin Aramid in Emmen, waar het versponnen wordt tot Twaron.
Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als coördinator E&I (stop) uitvoering poly/recovery bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/04/1162956-stopcoordinator-pd-poly-recovery

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.