Medewerker drukkerij Timing 27-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Medewerker drukkerij Timing 27-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Ben jij iemand met oog voor detail en technisch inzicht? Heb je ervaring met het werken aan machines en kun je goed functioneren in een warme omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze drukkerij afdeling! Als medewerker van onze drukkerij afdeling ben je verantwoordelijk voor het bedienen van machines die opdrukken maken voor kunstdarmen. Je zorgt ervoor dat de producten met precisie en zorg worden vervaardigd, en werkt nauw samen met je collega's om de beste resultaten te bereiken. Het werk is eerst voor een tijdelijke periode tot September.

Wij bieden:

De functie is voor 40 uren per week, van maandag t/m vrijdag. Daarnaast is het een functie in 2-ploegendienst, waarbij de werktijden als volgt zijn: van 06:00 uur tot 14:30 uur en van 14:30 uur tot 23:00 uur. Het kan voorkomen dat je na verloop van tijd naar de 3-ploegen zal gaan. Het bruto uurloon ligt tussen de €15 en €16, daarnaast is er een reiskostenvergoeding vanaf 10 km en geldt er een ploegentoeslag: 2-ploegen is 113%, 3-ploegen is 120%.

Wij vragen:

Herken jij je in onderstaande punten? - Ervaring in een productieomgeving en het bedienen van machines/onderhoud;

- Uitstekend oog voor detail;

- Fysiek in goede staat en beheersing van de Nederlandse taal;

- Zelfstandig aan het werk te kunnen en weerbaar tegen warmte van machines;

- Flexibel qua werktijden, bereid om zowel in 2- als 3-ploegen te werken indien nodig;

- Betrouwbaar en enthousiast om lekker aan het werk te gaan! Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat óf sta je ervoor open deze te behalen.

Waar ga je werken:

Dit wereldwijd opererende productiebedrijf richt zich op op maat gemaakte producten voor de voedselverpakkingsindustrie. Ze hechten waarde aan lokale betrokkenheid en streven naar langdurige klantrelaties door goed te luisteren naar de behoeften van hun klanten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Drukkerij
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)33 – 40
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV152765/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.