Reliability Engineer Chemie Park Delfzijl 18-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Reliability Engineer Chemie Park Delfzijl 18-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over CPD

  • Veiligheid

Reliability Engineer

17 april 2024 Teijin Aramid

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je de verantwoordelijkheid krijgt om de perfecte balans te creëren tussen mens, systeem en techniek? Zoek jij een functie waarbij je data analyseert en met proactieve verbetervoorstellen komt? Dan ben jij misschien wel de Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met 13 enthousiaste collega's maak jij deel uit van ons maintenance engineering team. Als Reliability Engineer ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van de conditie van equipment op basis van data en kennis die je opdoet op de werkvloer. Met deze input weet jij verbetervoorstellen te formuleren in samenwerking met jouw team. Jij bent een echte initiator en zorgt ervoor dat deze verbeteringen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd middels onze Management of Change (MoC) procedure. Afhankelijk van de grootte en/of complexiteit ben jij zelfs projectleider en maak je deel uit van multidisciplinaire projectteams.

Jij zorgt er ook voor dat onze maintenance afdeling op en top functioneert door onder andere te ondersteunen bij het ontwikkelen van condition based maintenance principes. Je hebt hierbij een bedrijfsbrede blik en bent de linking-pin met andere afdelingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Teijin Aramid, 's-werelds nummer één aramideproducent. Een bedrijf met klanten in 74 landen, dat heeft geholpen records te breken, ruimtevaartuigen naar Mars te sturen en vooruitgang te boeken in de Formule 1. Onze producten zijn wereldwijd te vinden in veel verschillende toepassingen en markten zoals automotive, ballistische bescherming, marine, windenergie, civiele techniek, beschermende kleding en optische kabels.

Wat neem je mee

Als jij onze nieuwe Reliability Engineer wilt worden, beschik jij over een afgeronde relevante HBO opleiding en heb je affiniteit met Reliability Engineering. Daarnaast heb je kennis van en relevante ervaring in onderhoudstechnologie en -management in een productieomgeving (correctief, preventief en predictief onderhoud). Jouw ervaring met data-bronnen en analyse van data (bijvoorbeeld power BI, qlik-view, etc.) komt goed van pas.

Ook ben jij iemand die graag wil verbeteren, beschik jij over een hoog veiligheidsbewustzijn en goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard ben jij een echte teamplayer. Jouw ervaring met programma's voor onderhoudsmanagement en ervaring met RCA's, FMECA's en Asset en/of LifeCycle management is een pré.

Wat bieden wij?

In onze organisatie werk je samen met enthousiaste en prettige collega's. Je hebt een grote mate van autonomie in het indelen van je werk en wordt onderdeel van een gedreven team! Teijin Aramid biedt daarnaast:

Een dienstverband van 40 uur met flexibele werkuren voor een goede werk/privé-balans.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReliability Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/04/1164757-reliability-engineer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.