Quality Assurance Officer Chemie Park Delfzijl 20-12-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Quality Assurance Officer Chemie Park Delfzijl 20-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Quality Assurance Officer

20 december 2023 Teijin Aramid

Weet jij de kwaliteit van onze producten en processen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Delfzijl zijn wij voor de QHSE afdeling op zoek naar een kandidaat voor de functie van:
Quality Assurance Officer

Werken als Quality Assurance Officer bij Teijin betekent;

 • Een salaris tussen de € 4355 en € 6555 bruto per maand (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

De functie
Als Quality Assurance Officer draag je bij aan het continu verbeteren van onze processen om te garanderen dat we de hoogwaardige kwaliteit leveren die nodig is. Als Quality Assurance Officer weet je precies wat nodig is om verbetering in de kwaliteit van processen teweeg te brengen, beginnend vanuit het principe van standaardisatie. Je ziet kansen, toont initiatief, kan stakeholders managen en bent in staat het kwaliteitsbeleid en uitvoering daarvan naar een hoger plan te tillen. Een prachtige kans als je toe bent aan een vervolgstap in je carrière.
Je rapporteert aan de QHSE manager.
Verantwoordelijkheden:

 • Het implementeren van beleid, die bijvoorbeeld voortkomen uit de ISO. Je beoordeelt deze op relevantie en impact voor ons bedrijf. Je bent in staat deze kennis te vertalen naar een meerjarenplan en weet dit in een fabrieksomgeving te operationaliseren.
 • Het plannen, voorbereiden en uitvoeren van in- en externe audits/ toetsingen en van daaruit bijdragen aan verbeteringen, vanaf onze grondstof tot en met onze eindproducten en op onze interne processen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het proces van audits en toetsingen.
 • Verantwoordelijk voor structuur en samenhang van het (QHSE) managementsysteem en de continue verbetering daarvan.
 • Verantwoordelijk voor plannen en geven van trainingen over het managementsysteem of auditing aan bijvoorbeeld managers of interne auditoren.

De afdeling
Een team van professionals met een centrale positie binnen Teijin Aramid Delfzijl. Zij hebben een regie-rol en ondersteunen de organisatie op QHSE-gebied. De afdeling heeft nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsorganisatie op locatie en met QHSE collega's op de andere locaties.

Jouw profiel
Voor deze functie heb je een afgeronde hbo of wo opleiding , zoals bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement of een opleiding chemische technologie met aantoonbare ervaring op kwaliteitsmanagement. Daarbij:

 • Kennis van procesmanagement en kwaliteitsnormen zoals ISO-normen (wij zijn o.a. ISO 9001, 14001 en 45001 gecertificeerd en overwegen verdere certificering zoals IATF 16949).
 • Sterk procesmatig denkvermogen, accuraat en planmatig werken, teamspeler.
 • Intrinsieke drive om onderwerpen als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu op een hoger plan te brengen; je herkent daarbij bedreigingen en kansen, weet deze te prioriteren en draagvlak te vinden om deze in daadwerkelijke verbeteringen om te zetten.
 • Gevoel voor context en belangen en het hebben van veranderkundige inzicht.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als Quality Assurance Officer bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we ook:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelQa Manager
Indicatie salaris (min – max]4355 – 6555
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/12/1146192-quality-assurance-officer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.