Projectleider Herstel & Calculatie Supply Value 10-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Projectleider Herstel & Calculatie Supply Value 10-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Projectleider herstel & calculatie-Ministerie van Economische Zaken en Klimaat-IMG/SEH-36/40uur-6maanden-Groningen

Publiek

Korte omschrijving

Het IMG is op zoek naar een projectleider die, als rechterhand van een senior projectleider, de veranderingen en vraagstukken rondom de herstelmatrix en het calculatiemodel in goede banen kan leiden.

Functie omschrijving

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden kan de projectleider samen met een senior projectmanager een team vormen met gewenste expertise. Het aansturen van dit team behoort tot de kerntaken. Het afstemmen met de verschillende stakeholders (zowel intern/ extern) zal essentieel zijn. Het opgeleverde product moet immers ten dienst staan van diverse modaliteiten en gebruikers.

De projectleider moet zodoende de brug slaan tussen technisch deskundigen en de verschillende stakeholders, scherp zijn op de vele raakvlakken met andere teams en regelingen, en kunnen omgaan met een snel veranderende omgeving. Een schadedeskundige geeft, in het huidige proces van schade afhandeling, in zijn adviesrapport bij causale schade een hersteladvies en voert een calculatie uit om de herstelkosten te berekenen. Het instrumentarium dat hij daarvoor gebruikt is een jaar geleden opgeleverd door het programma uniformeren en kwaliteitsverbetering. Het product is een jaar operationeel en vraagt actualisatie.

Daarnaast is IMG bezig om de maatregelen voortkomend uit de parlementaire enquête tot uitvoering te brengen. Niet alleen het ontwerp maar ook de realisatie en implementatie behoren tot de scope.

De opdracht voor de projectleider is onder andere:- Het actualiseren en bijstellen van de huidige matrix, in gezamenlijkheid met de deskundigen en IMG. - IMG zet in op diverse afhandelingsmodaliteiten: daadwerkelijk herstel (eigen aannemer/ img aanemer), forfaitaire regelingen en een maatwerkprocedure dat resulteert in een geldelijke uitkering.

De verschillende modaliteiten gaan gebruik maken van hetzelfde model. Deel van de opdracht is om de modellen aan te passen en of te vereenvoudigen zodat het geschikt is om alle modaliteiten te bedienen. De gebruikers per modaliteit kunnen verschillen: aannemers die voor IMG herstel uitvoeren, aannemer die herstel voor de bewoner uitvoeren, schadeexperts en anderen.

Voor de modaliteiten zijn afzonderlijk projectleiders aangesteld.-- Het uitbreiden van de herstelmatrix en calculatiemodel voor Klein duurzaam herstel. Werkzaamheden die 'kleine' autonome schadeoorzaken wegnemen waarmee herhaalschades is te voorkomen.-- Het uitbreiden van de herstelmatrix en calculatiemodel voor monumenten.-- Het uitbreiden van de herstelmatrix en calculatiemodel voor funderingsherstel- Het uitbreiden van de herstelmatrix en calculatiemodel voor niet causale schades.

Functie eisen

Werkervaring en -denkniveau

- Project- of programmamanagement 1 jaar

- Verandermanagement 1 jaar

- IT-implementatie 1jaar

Opleiding en kennis

- WO opleiding (bedrijfskundig of procesgerichte opleiding)

- Product-/procesoptimalisatie

Gewenste competenties

- Sterke communicatieve vaardigheden

- Beheer van belanghebbenden

- Analytisch

Aanvullende kennis

- project- en kwaliteitsmanagement

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBim Modelleur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/projectleider-herstel-calculatie-ministerie-van-economische-zaken-en-klimaat-img-seh-36-40uur-6maanden-groningen-ZhPcH6W-0YVKJ5wB/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.