Pedagogisch Medewerker Partou 05-11-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 05-11-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Pedagogisch Medewerker | Regio Delfzijl

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collega's. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collega's, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal.

Jachtlaan 7, Delfzijl

Pedagogisch Medewerker | Regio Delfzijl

clock

Over de locatie

Aan de slag op kinderopvang locaties in de buurt van jouw woonplaats op de dagen die jij beschikbaar bent, dat is werken als invalkracht bij . De redder in nood op verschillende KDV en BSO locaties in jouw regio, jij werkt als invalkracht op de groep waar een vaste collega op vakantie of afwezig. Fijn dat je zo flexibel bent én voor jou enorm afwisselend en leerzaam. Je komt namelijk op verschillende kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang groepen en leert en verschillende collegas zo in korte tijd heel goed kennen. Ook ontwikkel je jouw pedagogisch kwaliteiten en ziet kinderen opgroeien van verschillende leeftijden en achtergronden. Voor de regio Delftzijl zoeken wij flexibel inzetbare pedagogisch medewerkers. Extra leuk; dit kan ook tijdens jouw HBO/WO studie (indien je een opleiding volgt die kwalificeert voor de kinderopvang). Ben jij minimaal 1 dag per week beschikbaar dan maken we graag kennis met jou.

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijpartou.nl/vacatures/pedagogisch-medewerker-regio-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.