Pedagogisch Medewerker Kids2b 04-06-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Pedagogisch Medewerker Kids2b 04-06-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature pedagogisch medewerker | Peuteropvang Ten Boer

28.5 uur | Salaris max. € 3.489,- bruto per maand | Leergierig en modern
Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu, in verband met een verschuiving, op zoek naar een leergierige pedagogisch medewerker. De functie isvoor 28.5 uur per weeken vindt plaats op onze peuteropvang locatie in Ten Boer.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen op onze locatie. Jij daagt hen daarbij uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Of je dat nou doet met gerichte activiteiten of dat je aan de slag gaat met open eind speelgoed? Jij doet het met plezier en dat straal je uit! Met de kinderen beleef ook jij de leukste tijd!

Daarnaast ga je op onze locatie aan de slag met de pedagogische visies van Emmi Pickler en Reggio Emilia: Door gebruik te maken van de natuurlijke nieuwsgierigheid en leergierigheid van kinderen motiveer en stimuleer jij ze om zelf nieuwe dingen te leren en uit te zoeken!

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor 28.5 uur per week.
 • Dagdiensten . Je bent op Dinsdag t/m Vrijdag tussen 7:30 en 18:00 werkzaam. Tijdens het weekend en op officiële feestdagen ben je vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie bij een contract van 20 uur!
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega! Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO ( check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt ).
 • Ben jij leergierig.
 • Ben je bekend met open eind speelgoed en de pedagogische visies van Emmi Pickler en Reggio Emilia.
 • Kan jij de visie van Kids2b en bovenstaande moderne pedagogische technieken op een enthousiaste manier overdragen aan andere collega's.
 • Ben jij sociaal vaardig en enthousiast waardoor jij kinderen, ouders en collega's kan inspireren en ondersteunen.

Is dit de baan voor jou? Neem dan contact op met José, onze collega werving en selectie. Je kan met haar bellen en mailen om jouw enthousiasme te tonen!

 • José Janssens

  Functie Werving & Selectie

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieTen Boer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-peuteropvang-ten-boer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.