Meewerkend Voorman Hovenier Weijer Tuin Design 05-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Meewerkend Voorman Hovenier Weijer Tuin Design 05-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Meewerkend voorman hovenier - Weijer LogoWeijer Logo

Meewerkend voorman hovenier

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

is een bedrijf met 5 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in een team van vakbekwame hoveniers met daarbij een aantal hoveniers in opleiding. Elk team beschikt over een eigen bus, geheel ingericht naar wens. We hebben een modern machinepark en wat we zelf niet hebben, huren wij in via derden. kent een open bedrijfscultuur waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor eigen werk.

Wat voor tuinen ga je maken?

De tuinen die je gaat maken bij de hebben een hoog belevingsniveau, elke tuin is uniek. Deze unieke tuinen ontstaan door ons inspirerende ontwerpproces. Bij elke opdrachtgever proberen we het maximale eruit te halen om een mooie tuin te realiseren.
Door het design proces waarbij functionaliteit, wensen van de klant, gecombineerd met onze kennis en kunde, ontstaan tuinen met een eigen verhaal. Dit realiseren wij met name met eigen mensen, dus ook met jou!

Wat verwachten we van jou?

Wat je van ons kunt verwachten

biedt een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er bij genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Solliciteer voor deze veelzijdige, uitdagende functie! Kom werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf. We zien je reactie graag tegemoet!

Neem contact op

Lijkt dit je wat?

Neem dan contact op met

Maatwerk advies nodig van onze experts?

We staan voor je klaar en helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte tuin!

Neem contact op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeewerkend Voorman Hovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.weijertuinen.nl/vacature/meewerkend-voorman-hovenier/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.