Vakman/Vakvrouw Plus Stichting Woonservice Drenthe 24-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Vakman/Vakvrouw Plus Stichting Woonservice Drenthe 24-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Ik zoek een woning
Over Woonservice
Ik wil kopen

Plekje vrij... voor een voor een vakman/vakvrouw plus 36 uur per week

Wil jij als vakman/vakvrouw écht het verschil maken? Bezit jij de gouden combinatie van vakmanschap én een groot hart voor de medemens? Werk jij daarnaast graag allround in een klein en hecht team? Dan hebben wij een plekje vrij voor jou!

Wat ga je doen?

Als vakman/vakvrouw plus heb je een verantwoordelijke en mooie rol. Jij bent dagelijks het aanspreekpunt voor onze huurders wanneer er iets kapot is in hun woning. Met jouw vakmanschap zorg je ervoor dat het snel en efficiënt wordt gerepareerd of opgelost, waardoor de huurder zich geholpen voelt. Je hebt zowel technische vaardigheden als oog voor mensen en de omstandigheden waarin zij leven. Jij komt achter de voordeur en als je problemen signaleert, bespreek je deze met de huurder of je collega's, zodat huurders waar nodig verder ondersteund kunnen worden. Jouw inzet en aandacht zijn ons visitekaartje!

We zijn bij Woonservice volop bezig met verduurzaming van ons woningbezit. Dit kunnen we niet alleen, hiervoor is samenwerking en afstemming met onze huurders van essentieel belang. Jij adviseert onze huurders over wat de huurder zelf kan doen en de voordelen daarvan, bijvoorbeeld energiebesparing. Daarnaast geef je advies over het creëren van een gezonde woonomgeving, door bijvoorbeeld goed te ventileren.

Alle afspraken die je maakt met de huurders leg je digitaal vast via je laptop, tablet of telefoon. Ook de reparaties die je bij onze huurders moet uitvoeren ontvang je digitaal. Eén keer in de 6-8 weken sta je paraat om in de storingsdienst te werken en huurders te helpen met dringende reparatieverzoeken.

Wat is nou die plus van de vakman/vakvrouw plus?

De plus is een extra rol die je oppakt. Dit houdt in dat je inspecties doet bij verhuizingen. Jij legt alles duidelijk uit en maakt heldere afspraken met de vertrekkende en de nieuwe huurder. Je organiseert overnames en geeft de sleutel uit. Met deze extra rol maken we volop gebruik van jouw vakmanschap, werken we efficiënter en ondersteunen we de opzichters. Je wordt gekoppeld aan een aantal wooncomplexen binnen ons werkgebied. Je weet wat er leeft in de wooncomplexen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Als je door ons werkgebied rijdt, kijk je goed om je heen en signaleer je vroegtijdig waar onderhoud nodig is aan onze woningen.

Wat breng jij mee?

Als vakman/ vakvrouw plus heb je een bijzondere baan. Je komt bij verschillende mensen over de vloer. En voor al die mensen ben jij belangrijk, omdat jij ervoor gaat zorgen dat hun probleem wordt opgelost. Dat vraagt niet alleen om vakmanschap, maar ook om een groot hart. De wil om iemand echt te helpen. Welke klus je ook te wachten staat; met jouw twee rechterhanden vind je voor alles een oplossing.

Verder heb je:

 • MBO-niveau, richting bouwkunde
 • Allround vakmanschap, kennis over materialen, installaties en onderhoud hiervan.
 • Goede gespreksvaardigheden richting huurders en derden
 • Kennis van MS Office, werken met digitale middelen, veiligheid van data
 • VCA basis certificaat
 • Rijbewijs B-E

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een organisatie waar je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Werken met positieve collega's in een informele organisatie met grote ambitie.
 • Een baan voor 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren bieden wij je graag een vast dienstverband.
 • Je krijgt uiteraard een bedrijfswagen en gereedschap ter beschikking.
 • Een tablet en een mobiele telefoon.
 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.114,- en € 3.892,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal F van de CAO Woondiensten).
 • Een vergoeding voor elke storingsdienst van € 210,76 bruto per week.

Wil je meer weten over werken bij Woonservice?

Woonservice Drenthe & Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]3114 – 3892
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.woonservice.nl/over-woonservice/hier-staan-wij-voor/werkgelukt/plekje-vrij-voor-een-vakman-vakvrouw

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.