Medewerker Nachtzorg 's Heeren Loo Zorggroep 11-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Medewerker Nachtzorg ’s Heeren Loo Zorggroep 11-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Medewerker nachtzorg MVG

"Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag begrijpelijk verloopt voor mij?"

Je kunt reageren t/m 31-12-2023

Contact opnemen

Jij als nachtzorg medewerker MVG

Jij gaat als nachtzorg medewerker MVG aan het werk op onze 's Heeren Loo in Delfzijl. Hier wonen verdeeld over drie groepen, 22 cliënten met een leeftijd tussen de 20 tot 60 jaar. Zij hebben moeilijk verstaanbaar gedrag en een laag ontwikkelingsniveau.

De zorgvragen verschillen per cliënt, maar bij iedere cliënt is er behoefte aan vertrouwen en een veilige omgeving. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos of verdrietig is en niet kan slapen, uit zich dit soms in verbale of non-verbale agressie. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt, zodat deze weer rustig verder kan slapen.

Wil je liever ook overdag uren maken? Dan is dit bespreekbaar en zullen wij samen met jou kijken wat er mogelijk is!

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

De nachtdienst verleent zorg vanuit de visie: 'De nacht is om te slapen'. Het accent ligt op begeleiding en zorgverlening om de cliënten een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bieden. Jij bent op je sterkst in de nacht en samen met je collega zorg je graag voor een goede nachtrust voor de cliënten. Je loopt je rondes op deze woonlocatie en helpt de bewoners waar nodig. De cliënten hebben soms behoefte aan ondersteuning bij ADL, maar over het algemeen redden ze zichzelf.

Jij kunt al je kennis inzetten om hen de juiste begeleiding en zorgverlening te bieden voor een zo goed mogelijke nachtrust. Jij verliest daarbij de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en je zorgt voor een vertrouwde omgeving. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit ben jij

Zorgen voor een veilige omgeving in de nacht én rust creëren is jouw talent. Je hebt een afgeronde mens- of zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 2 en bij voorkeur ervaring met de doelgroep MVG. Jij staat stevig in je schoenen en hebt een groot empathisch vermogen. Door je ervaring weet je hoe je met deze diverse en kwetsbare doelgroep om moet gaan. Ook voor jou de medewerker avond,-nachtdienstmedeweker is er de cursus in de methodiek Triple C en zal je nog extra scholing aangeboden worden.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2338 euro en 3535 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2338 – 3535
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/medewerker-nachtzorg-mvg-1044356

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.