Maintenance Engineer Elektrotechniek Nobian 03-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Maintenance Engineer Elektrotechniek Nobian 03-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Nobian

Chemistry you can count on

The Netherlands - Delfzijl

Engineering

Fulltime

Maintenance Engineer Elektrotechniek

Heb jij minimaal een afgeronde Technische (Hbo/WO) opleiding en enkele jaren werkervaring in de Elektrotechniek? Wil je onderdeel worden van een hecht team? Wil jij ons helpen met onze ambitie om een van de meest duurzame chemische bedrijven van Europa te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maintenance Engineer Elektrotechniek
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaar salaris incl.vakantiegeld: EUR 52.000 - EUR 97.900 (afhankelijk van jouw ervaring)

Jouw uitdaging als Maintenance Engineer Elektrotechniek

Als maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht, met name op het vlak van elektrotechniek draag je actief bij aan het continu verbeteren, implementeren en waarborgen van de technische betrouwbaarheid van onze installaties.

De chemische industrie is een boeiend en uitdagend. In je werk kom je een breed scala van techniek van verschillende leeftijden en ontwikkelingen tegen. Nobian staat open voor technische innovatie en dit wordt dan ook zeker van jou verwacht in deze functie!

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor verbetering van het preventief onderhoud aan onze installaties via het inrichten van SAP preventieve onderhoudsplannen. Daarnaast ga je je verder ontwikkelen in je vakgebied via actuele issues die we tegenkomen tijdens het onderhoud.

Door het opstellen van onderhoudsplannen draag je bij aan de kwaliteitsverbetering van het onderhoudswerk op (middel) lange termijn.Tot je taken en verantwoordingspakket behoren:

 • Het onderzoeken van storingsfrequenties en aanpassing van onderhoudsplannen hierop
 • Advisering over vervangingsinvesteringen.
 • Medeverantwoordelijk voor de goede werking en integriteit van de technische installaties op het gebied van elektrotechniek.
 • Signalering van kansen voor verbetering en opstellen concrete initiatieven.
 • Je bent binnen het team op het gebied van elektrotechniek de vraagbaak voor de technicians E.
 • Inbreng van kennis bij de HAZOP - sessies.
 • Initiëren van zaken die de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties in stand houden of verhogen. In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant.

Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden.Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!

Verder:

 • Voer je constructief overleg met je eigen teamgenoten en de collega's op de werkvloer en hen actief betrekken bij het verbeteren van de veiligheid en de actieve risicobeheersing
 • Vind je het interessant om veel samen te werken met collega's van verschillende (technische)achtergronden en ben je in staat kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is. Coach en train je de maintenance collega's, technicians en operators.
 • Werk je veel samen met het onze uitvoerende technische dienst, productie, technologie en technische (service) organisaties.
 • Ga jij de technische integriteit van productie-installaties waarborgen.
 • Ontwikkel je jezelf in je vakgebied zodat je op termijn door kan groeien tot de specialist in je vakgebied.

Over Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, stoom en stroom bij Energy, chloor bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Over de afdeling

In jouw nieuwe baan als maintenance engineer maak je deel uit van Improve (ontwikkeling) en rapporteer je aan de Engineering Lead. De afdeling kenmerkt zich als collegiaal, niet hiërarchisch en iedereen voelt zich verantwoordelijk met een flinke dosis eigenaarschap.

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je:

 • Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen EUR 52.000 - EUR 97.900
 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling;
 • Uitstekende pensioenregeling.

Heb jij het in huis?

Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt eventueel enige praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een HBO/WO diploma op zak. Heb je die speciale technische ervaring en drive nu al in je, en zou je je graag willen ontwikkelen naar hbo-niveau? Ook dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega's. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Verder:

 • HBO diploma in een technische opleiding, bij voorkeur Electrotechniek;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie als Maintenance Engineer E of maintenance/productie in de chemie- of energiesector;
 • Brede ervaring in projectmatig werken, maintenance engineering en/of turnarounds in een maintenance omgeving;
 • Uitstekende kennis van Excel en bij voorkeur kennis van geautomatiseerde systemen als SAP.
 • Kennis van BRZO regelgeving is een pre, evenals kennis van NEN 1010 en 3140
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.

Wil jij bij Nobian aan de slag Maintenance Engineer Elektrotechniek?

Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Vanhemel, Recruiter, op

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Engineer E&i
Indicatie salaris (min – max]4012 – 4012
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nobian.com/en/careers/maintenance-engineer-elektro

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.