Junior Relatiemanager Enexis 28-03-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Junior Relatiemanager Enexis 28-03-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Junior Relatiemanager

 • Thuis
 • Staf & ondersteuning
 • € 3.126,- en € 4.466,-
 • HBO

Wat ga je doen?

Met jouw energie kan het

 • Maak impact in de energietransitie als Junior Relatiemanager.
 • Bouw aan duurzame relaties en speel samen met je collega's een cruciale rol in het verbinden van Enexis met grootzakelijke klanten.
 • Werk samen met verschillende stakeholders en draag bij aan innovatieve oplossingen voor de schaarste op het energienetwerk.
 • Kick-start je carrière met ons tweejarig opleidingsplan voor young professionals! Een unieke kans om deel te nemen aan ons Young Talent Programma waar je met andere young professionals werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot relatiemanager voor de grootzakelijke klant en daarmee een bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Zo ga je deze uitdaging aan

Als Junior Relatiemanager ben je hoofdzakelijk bezig met het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met klanten en stakeholders van Enexis. Je werkt daarnaast aan uitdagende projecten en vraagstukken voor zakelijke grootverbruikers, waarbij je inhoudelijke- en praktijkkennis opdoet in ons opleidingsplan. Je ontwikkelt vaardigheden in het begrijpen en oplossen van energie-uitdagingen en je realiseert verbeterinitiatieven voor verschillende takken van de afdeling. Hierdoor ben jij een gewaardeerde collega vanaf je eerste dag. Maak een vliegende start en bereid je voor op de rol van Relatiemanager!

Met ons opleidingsplan voor Junior Relatiemanager bij Grootzakelijk zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op deze verantwoordelijke functie. Of je nu al ervaring hebt of niet, wij bieden passende opleidingsmodules.

Naast de inhoudelijke trainingen binnen je afdeling neem je in het eerste half jaar van je dienstverband deel aan trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, samen met andere Young Professionals binnen Enexis. Door deze unieke combinatie van trainingen op het gebied van Hard Skills en persoonlijke ontwikkeling krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen, maar leer je ook de organisatie beter kennen en breid je je netwerk razendsnel uit. Dit geeft je een echte kick-start voor je carrière bij Enexis.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties met grootzakelijke klanten.
 • Informeren van grootzakelijke klanten over de (on)mogelijkheden van hun innovatieve oplossingen voor energievraagstukken.
 • Samenwerken met verschillende afdelingen en stakeholders.
 • Leren én werken binnen het opleidingsplan voor Young Professionals.

Functie-eisen

Zo pak jij het aan:

Als Junior Relatiemanager bij Enexis breng je cruciale soft skills zoals relatiebeheer en samenwerking mee, waardoor je in staat bent duurzame zakelijke relaties op te bouwen en effectief samen te werken aan innovatieve energieoplossingen. Wat daarbij helpt is jouw wendbaarheid en lerend vermogen. Iets dat onmisbaar is nu de energiebranche zo in beweging is. Bedrijfsspecifieke kennis die je bij ons nodig hebt maak je je snel eigen. Daarnaast kan je omgaan met verschillende doelgroepen en hun manier van communiceren.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO/WO bachelor- of masteropleiding in (Technische) Bedrijfskunde, (Commerciële) Economie of een andere relevante studierichting.
 • 0 tot 2 jaar werkervaring.
 • Affiniteit met techniek en klantprocessen in de energiebranche.

Team & cultuur

Je zet je schouders eronder met …

Je gaat werken bij de afdeling Grootzakelijk, een bedrijfsonderdeel dat o.a. bestaat uit drie klantenafdelingen: XL, Multisites en Regulier. Nu de energietransitie op stoom komt, staat het team regelmatig voor grote uitdagingen. Toch heeft iedereen het ontzettend naar zijn zin. Niet op de laatste plaats omdat iedereen binnen de teams altijd voor elkaar klaarstaat. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden kennis en ervaringen onderling volop gedeeld; vooral voor jou als Young Professional! Als Junior Relatiemanager werk je vanuit een locatie in Groningen, Weert of Den Bosch, en bezoek je regelmatig klanten in jouw verzorgingsgebied.

Wat krijg je van ons?

En wij steken natuurlijk ook energie in jou

Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen € 3.126- en € 4.466,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 5.748,- bruto per maand.

 • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
 • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je bruto jaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
 • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
 • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 2,35 per dag.
 • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
 • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
 • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

Werk als Junior Relatiemanager aan het energienetwerk van de toekomst
Solliciteer voor 14 april 2024 door je motivatiebrief en CV in te dienen via de button onder aan deze pagina. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met , , via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3126 – 4466
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.enexis.nl/vacatures/junior-relatiemanager-9161

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.