Methodespecialist Basisonderwijs Blink 18-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Methodespecialist Basisonderwijs Blink 18-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Blink

Zoeken

 • Vacature Methodespecialist basisonderwijs, regio Noord-Nederland

32 uur

Blink is op zoek naar een enthousiaste Methodespecialist basisonderwijs, ter versterking van ons team Sales PO. Is deze commerciële functie echt iets voor jou? Reageer dan snel!

Wie zijn wij?
Met meer dan 100 bevlogen collega's in hartje Den Bosch is Blink de uitgever van educatieve kindermerken (Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior) en lesmethodes voor het primair en voortgezet onderwijs, die leerlingen uitdagen om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken.

Al meer dan 4.100 basisscholen geven dagelijks les met onze innovatieve methodes Blink Wereld, Blink Lezen en . Bij alles wat we doen staat het prikkelen van de nieuwsgierigheid centraal, want nieuwsgierigheid is de motor van leren.

Onze cultuur
Wij zijn een platte en informele organisatie, met een grote passie voor beter leren. We hebben hierbij oog voor onze eindgebruikers én voor elkaar. Tijdens het werk, maar ook zeker daarbuiten tijdens de maandelijkse Blink-borrel of de verschillende activiteiten die door onze activiteitencommissie worden georganiseerd.

We hechten aan de ontwikkeling van onze eigen talenten, want we geloven dat niemand ooit helemaal is uitgeleerd. We zijn een open organisatie: bij Blink kun je zijn wie je bent.

Wie ben jij?
Je hebt passie voor onderwijs, innovatie en de onderwijskundige aanpak van Blink. Je hebt een commerciële houding en werkt resultaatgericht aan je doelen. Je bent uitstekend op de hoogte van wat er speelt in het primair onderwijs. Je bent een geloofwaardige gesprekspartner voor leerkrachten en andere onderwijsprofessionals. Door je enthousiasme en positieve energie weet je mensen voor je te winnen.

Jouw opleiding en werkervaring:

 • Je beschikt over hbo-werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële functie gericht op het basisonderwijs, bijvoorbeeld als accountmanager of verkoopadviseur;
 • Je kan snel schakelen en goed overzicht houden;
 • Je hebt ervaring met het geautomatiseerd verwerken van klantgegevens in een CRM-systeem;
 • Je hebt ervaring met het geven van online presentaties;
 • Je bent digitaal vaardig en kent je weg in Word en Excel.

Wat ga je doen?
Het team Sales PO van Blink is verantwoordelijk voor de verkoop van onze lesmethodes in het basisonderwijs. Je bent als methodespecialist verantwoordelijk voor de klantenportefeuille in jouw regio. Dit doe je zo:

 • Je breidt jouw klantenportefeuille uit door middel van acquisitie, je volgt aangereikte leads vanuit Marketing en Onderwijssupport op en je benadert proactief zelfstandig nieuwe klanten.
 • Je geeft inhoudelijke presentaties over de lesmethodes van Blink aan leerkrachtenteams in het basisonderwijs. Dit doe je zowel live op scholen als online.
 • Je weet als geen ander wat er bij jouw bestaande klanten speelt, doordat je continu met ze in gesprek bent en hen adviseert bij de inzet van onze leermiddelen.
 • Je zorgt voor een efficiënte vastlegging van jouw klantcontacten in ons CRM-systeem (Efficy).
 • Je bouwt aan duurzame relaties met de verschillende accountmanagers van de schoolleveranciers. Je ondersteunt hen optimaal en je voorziet hen proactief van relevante informatie (gevraagd en ongevraagd).
 • Je helpt met de organisatie van (regionale) onderwijscongressen, vakdagen en vakbeurzen voor het onderwijs en je bent hierbij zelf aanwezig.
 • Je filtert relevante informatie uit alle gesprekken en marktcontacten. Je bedenkt proactief ideeën en voorstellen om nog markt- en klantgerichter te opereren.
 • Je gaat samen met je collega's van de teams Sales, Marketing en Onderwijssupport steeds op zoek naar nieuwe ingangen en mogelijkheden om de lesmethodes van Blink nog beter op de kaart te zetten.

Wat bieden wij?

 • Een ambulante functie in de regio Noord-Nederland;
 • Een werkplek en/of fijne overlegruimte in ons nieuwe kantoor, op loopafstand van het centraal station Den Bosch (met uitzicht over Het Bossche Broek);
 • Een fijn team met een prettige werksfeer!

Voor salaris en andere arbeidsvoorwaarden volgen wij de cao voor het Uitgeverijbedrijf :

 • Het betreft een functie voor 32-36 uur per week.
 • Een salaris op basis van inschaling in schaal 8 tussen € 3.397,- en € 4.588,- (o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je ervaring.
 • Een leaseauto;
 • Een persoonlijk keuzebudget van 12% van je salaris, dat je kunt laten uitbetalen (vakantiegeld) of deels zelf kunt inzetten (voor extra vakantiedagen, aankoop van een fiets met fiscaal voordeel of voor andere doelen);

Belangstelling?
Ook voor vragen over deze vacature kun je bij Eline terecht.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3397 – 4588
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://blink.nl/vacature-methodespecialist-basisonderwijs-regio-noord-nederland/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.