Interieurverzorger Kompbaan 25-01-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Interieurverzorger Kompbaan 25-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Werken bij De Kompaan?

Iets voor knapperds 😉

Mogelijk heeft ons team jou nodig!

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. Wij werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Interieurverzorger m/v

Hou je van schoonmaken en heb je daarnaast iets met huisdieren? Dan zoeken wij jou! Onze dierenartsassistentes verzorgen de verpleegafdeling, waar honden en katten opgenomen zijn; de rest van de kliniek vertrouwen graag toe aan jou. Want of je nu patiënt, klant of medewerker bent: hoe fijn is het als de ruimten waarin je verblijft spic en span zijn!?

Het gaat om een contract voor tenminste 20 uur per week, te weten ma t/m don van 7.00-10.30u en vrijdag van 7.00-13.00u.

Meer over ons: www.dekompaan.com.
Meer over de vacature: T overdag (vragen naar praktijkmanager) of M

Gevraagd: Paraveterinairen m/v voor balie, poli en opname

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team ook nieuwe collega's: enthousiaste paraveterinair medewerkers m/v voor (een combinatie van) baliewerkzaamheden, opname en poli assistentie. Je begint met een jaarcontract voor 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Profiel: Een enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Je hecht aan een goede werksfeer en fijne collega's op wie je altijd kunt terugvallen. Je bent communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Je volgt met grote interesse wat er gebeurt rondom patiënten en wilt je graag verder ontwikkelen.

Uit je CV blijkt een uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen of bent bereid (op termijn) te verhuizen.

Herken jij je in één van onze vacatures?
Stuur ons je CV en vertel ons wat jou voor ogen staat. Of bel of mail!

Inlichtingen: T (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn: 12 februari 2024
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M
Sollicitaties:

Familie Vos uit Appingedam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInterieurverzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://dekompaan.com/gezocht-nieuwe-collegas

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.