Floormanager McDonald's Appingedam 24-01-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Floormanager McDonald’s Appingedam 24-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

McDonald's Academy Over McDonald's

0

Floormanager

Appingedam

Management

0 - 36 uur

Appingedam

Floormanager

Management

Appingedam

0 - 36 uur

Wat ga je doen?

Als Floormanager geef jij leiding aan ons enthousiaste team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met een perfecte Big Mac, goudgele Franse Frietjes en een geweldige service. Zowel vanuit het oogpunt van de Crew als vanuit het oogpunt van de gasten kijk jij wat er beter kan in het restaurant.
Als Floormanager bij McDonald's heb jij altijd het overzicht. Centraal in je functie staat natuurlijk het McDonald's restaurant. Jij kent alle ins-en-outs, weet precies hoe je jouw medewerkers het beste inplant, het restaurant netjes houdt en de administratie op orde houdt.


Ontwikkel je skills

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met trainingen en opleidingen kan je binnen je functie groeien.

Wie ben jij?

Als Floormanager is het belangrijk om je Crew opbouwend te coachen, maar ook verbeterpunten aan te dragen. Door de leiding te nemen en goed te delegeren, spot je talent en ontwikkel je dat. Je stelt en behaalt samen met jouw team doelen en durft beslissingen te nemen.
Je geeft graag het goede voorbeeld en kan ook door de ogen van onze gasten kijken. Je kan snel schakelen, je bent stressbestendig en je houdt overzicht. Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring in de Hospitality of Retail sector is prettig, maar wij kunnen jou die skills natuurlijk ook leren. Daarnaast weet je een goede balans te vinden tussen operationele en financiële doelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRestaurant Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcdonalds.nl/vacatures/floormanager-appingedam-c8319cf3-3548-412c-bfe8-8410f06cc2fb

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.