DCS Expert Chemie Park Delfzijl 21-03-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. DCS Expert Chemie Park Delfzijl 21-03-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over CPD

  • Veiligheid

Technicus instumentatie en automatisering - doorgroei tot DCS Expert

19 maart 2024 Nobian DelestoNobian MEBNobian Salt

Ben jij een bedrijfstechnicus Instrumentatie met de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van automatisering, DCS of heb je al een behoorlijke vakkennis op dit vakgebied om door te groeien naar de rol van DCS expert. Ben jij daarnaast zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

Over Nobian
Het zoutbedrijf van Nobian te Delfzijl, vallend onder Industrial Chemicals bestaat uit 2 boorlocaties, 3 zuiveringen en 4 fabrieken. Wij leveren zout aan het Chloorbedrijf en water aan onze energiecentrale op de locatie. Tevens leveren wij zout over de gehele wereld, vooral aan de chemische plants.
De ambitie van Nobian is om een van de meest duurzame chemische bedrijven in Europa te worden. Daarbij willen we onze klimaatdoelstellingen versnellen door in 2030 al nagenoeg geen CO2 meer uit te stoten. Voor het zoutbedrijf betekent dit onder andere de electrificatie van de zoutproductie en ondergrondse opslag van energie.

Een hele mooie uitdaging en om de juiste balans te houden zijn we op zoek naar die techneut die verder wil groeien op het gebied van automatisering naar uiteindelijk een rol als DCS expert.
Heb je die speciale technische ervaring en drive nu al in je? Ook dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren!

Jouw uitdaging
Je hebt de ambitie je te ontwikkelen tot technisch specialist op het gebied van DCS hardware en software. Je draait mee met onze E/I afdeling om bedrijfsonderdelen snel te leren kennen zodat je affiniteit krijgt met ons productieproces, procesregelingen en aansturing.
Technische ondersteuning, diagnosticeren en oplossen van problemen, verdere automatisering van onze processen en bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe assets. Een uitdaging om naar toe te werken. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!

Heb jij het in huis?
Je hebt meerdere jaren ervaring in een E&I technische werkomgeving, kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in een procesfabriek en minimaal een opleiding op MBO niveau 4 elektrotechniek/ instrumentatie. Je toont verantwoordelijkheid m.b.t. veiligheid.
Je beschikt daarnaast over de volgende eigenschappen:

  • accuraat, gedisciplineerd, verantwoordelijk zijn eigenschappen die bij je passen
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe (creatieve) ideeën.
  • beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.
  • je vindt het interessant om voor een chemisch bedrijf te komen werken

Over de afdeling
De afdeling Elektro, Instrumentatie en Automatisering bestaat uit ca. 4 medewerkers Elektro- & Instrumentatiemonteurs en een DCS Expert.

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Daarnaast kom je te werken in een open en hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. Daarbij ontvang je:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/03/1159912-technicus-instumentatie-en-automatisering-doorgroei-tot-dcs-expert

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.