Azure Data Engineer Centric 17-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Azure Data Engineer Centric 17-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Expertises

Jij en Centric

Over ons

SoftwareDevelopment

Azure Data Engineer

32-40 uur Groningen

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten en ben jij gepassioneerd door het transformerende proces van data tot waardevolle kennis? Het kan als Data Engineer bij Centric. Met jouw passie voor datatransformatie ga jij organisaties vooruithelpen met bruikbare inzichten. Maak werk van deze mogelijkheden.

Wat jij doet

Je verbindt, organiseert en ontsluit gegevens op een manier die Centric en onze klanten een voorsprong geeft. Hoe je dit doet? Door jouw kennis en ervaring effectief in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wat doe je nog meer?

 • ontwerpen en implementeren van data-oplossingen en -architecturen
 • extraheren, transformeren en laden van gegevens (ETL) uit verschillende bronnen
 • werken met moderne (Cloud-)technologie in het datawerkveld
 • optimaliseren van gegevensprocessen voor prestaties en schaalbaarheid
 • samenwerken met multidisciplinaire teams om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen

Als Azure data engineer werk je de ene keer aan meerdere opdrachten tegelijk, een volgende keer ligt de focus op 1 groot project. De ene opdracht is lang, de andere is kort. In alle gevallen is de opdracht bij jou in de buurt. Een redelijke reisafstand (maximaal 1 uur) is voor ons belangrijk omdat we willen dat jij met plezier naar jouw werk gaat. Net als dat we het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen in de wereld van data. Daarom faciliteren we je hierin. Zo bieden we mogelijkheden aan voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van (internationale) seminars.

Hier starten jouw kansen

Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.

Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 500 (gedetacheerde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen, de infrastructure- en softwareprofessionals van Centric Staffing staan klaar om het verschil voor en bij onze klanten te maken!

Dit breng je mee

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Data engineer waarde toe met jouw:

 • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting
 • minimaal 6 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • je hebt ruime ervaring met Azure Data bricks, Azure Data Factory en lakehouse modellering
 • ervaring met Azure DevOps, CI/CD en bij voorkeur ook SQL server

Dit krijg je

Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Data Engineer succesvol uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op:

 • een salaris tot maximaal € 5800,00 per maand
 • coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met jouw Talent Development Manager
 • een prettig secundair pakket bestaande uit: Een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
 • een persoonlijke bonus die maandelijks wordt uitgekeerd.
 • een goede pensioenregeling
 • netto onkostenvergoeding per maand
 • 26 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen
 • uitgebreide mogelijkheden voor technische en softskill trainingen- en opleidingen
 • gezellige teamuitjes zoals barbecue, koken, gamen enzovoorts

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar careers.centric.eu/nl/jij-en-centric/arbeidsvoorwaarden .

Diverse en complexe IT-vraagstukken

Impactvolle en vooruitstrevende projecten

Omring jezelf met mogelijkheden bij Centric

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelData Engineer
Indicatie salaris (min – max]5800 – 5800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.centric.eu/nl/vacatures/azure-data-engineer-op-2024456743/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.