Senior Bedrijfsanalist Yellow Friday 22-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Senior Bedrijfsanalist Yellow Friday 22-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Senior bedrijfsanalist- DUO

Info

Functie

Senior bedrijfsanalist- DUO

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

07:00

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.

Rolomschrijving en taakafspraken

Opdrachtomschrijving
Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het "standaard reactie formaat" (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.
De aanbesteding DUO Groningenis (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar DUO Groningen toe één aanbieder zijn.

De opdracht bestaat uit het realiseren van een DPIA. De analist is penvoerder en heeft de regie over het proces dat gaat leiden tot een toepasselijke DPIA. De DPIA zal geldend zijn voor het gehele OCW-concern.

Achtergrond opdracht
Voor het ministerie van OCW wordt door de afdeling ICT de samenwerkfunctionaliteit van MS Teams geïmplementeerd. Dit betekent dat bestanden worden opgeslagen in de Cloud. Daarnaast kunnen bestanden worden gedeeld met interne medewerkers en met contacten buiten de OCW organisatie. De privacyrisico's die hierbij spelen worden vastgelegd in een DPIA (Data Protection Impact Assessment) en zijn onderdeel van het project. Initieel uitgezet voor 6 maand, mogelijkheden voor langer.


Eisen


  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Aantoonbare kennis op het gebied van bedrijfsanalyse en consultancy. Ruime kennis en ervaring van en met bedrijfsanalyse en/of informatieanalyse methodieken
  • Ervaring in het uitvoeren van informatieanalyses met meerdere processen systemen en interne en externe steakholders en ketenpartners (3 jaar)
  • Opstellen van requirements en opstellen van analyses procesbeschrijvingen en - schema's op systeemniveau (3 jaar)

Wensen


Consultancy ervaring. Ervaring met het werken in een (overheids-) organisaties met minimaal 1000 medewerkers. Een proactieve, autonome verbinder. Affiniteit met ICT & Privacy wetgeving. Goede penvoerder.

Competenties


Herkent de kern en de verbanden in situaties, vraagstukken en gegevens. Selecteert de juiste informatie uit diverse bronnen. Maakt onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Brengt een logische structuur aan in een veelheid van informatie. Legt verbanden tussen gegevens en/of vraagstukken. Onderscheidt oorzaak en gevolg. Hanteert bij de analyse verschillende invalshoeken. Adviesvaardigheden. Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Aanvullende Informatie
Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten. Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan. Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.


Sogeti Nederland B.V. (YF)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInformatie Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/sogeti-nederland-bv-yf/senior-bedrijfsanalist--duo/232b0b6e-bb09-4aa7-b098-7f2389e8fec7

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.