Werkvoorbereider Nobian 30-11-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Werkvoorbereider Nobian 30-11-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider P&TA - Delfzijl

Ben jij een werkvoorbereider met passie voor techniek, Projecten & Turnarounds (P&TA), of heb je een achtergrond die past bij deze functie? Wil je onderdeel worden van een hecht projectteam die zorg draagt voor de continuiteit van levering van onze essentiele producten als chloor, zout, energie en utilities aan belangrijke spelers op het chemiepark van Delfzijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider Projects & Turnarounds
Delfzijl, Fulltime
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 37.300 - 58.000 EUR(afhankelijk van ervaring wordt je in een salarisschaal ingedeeld)

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl. Deze producten worden aan verschillende plants op het chemiepark geleverd waaronder Teijin, Delamine en MCA.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het maken van werkpakketten in SAP en/of Maintask die zorgen voor een veilige, efficiënte en effectieve uitvoering van de activiteiten door collega's en/of externe aannemers. Hiervoor ga je het veld in om de activiteiten te bepalen en welke voorbereidende maatregelen er genomen dienen te worden. Vervolgens stem je dit af met de technische dienst, productie, engineers, inkoop, contractors en/of andere externe partijen. Voorbereide klussen worden doorgezet naar de Scheduler die zorgt dat de klus binnen de afgesproken tijdsperiode kan worden uitgevoerd. Ook de opdrachtverstrekking en bewaking van tijdige leveringen behoord tot jouw taken. Tijdens de uitvoering blijf je betrokken en sta in nauw contact met de uitvoeringsbegeleider en/of projectleider.

Jouw uitdaging als werkvoorbereider Projecten en Turnarounds
De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de MEB, Utilities & facilities(Delesto) en Zoutbedrijven in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit project/portfolio managers, turnaround managers, uitvoeringsbegeleiders, planners en schedulers waarbij er nauw wordt samengewerkt. Je bent onderdeel van verschillende projectteams en rapporteert aan de projectmanager en/of turnaround manager.


Beheer van jouw werkvoorraad door het prioriteren, beoordelen en het groeperen van scope.
Ontwikkelen van complete werkpakketten waarin o.a. benodigde dicisplines/contractors, duur, materialen, speciale gereedschappen en andere noodzakelijkheden worden aangegeven.
Het bouwen van de jobplan bibliotheek, inclusief zorgen voor standaard plannen voor terugkerende activiteiten in het programma MAINTASK.
Continu bijwerken van taakplannen om ervoor te zorgen dat noodzakelijke wijzigingen en/of verbeteringen worden opgenomen en efficiëntie wordt geborgd.
Opstellen overzicht van werkvergunningseisen op basis van geldende procedures conform handboek arboregels in samenwerking met de productie en onderhoudsafdeling. Tijdig opstellen werkvergunningen als onderdeel van de werkpakketten.

Wat biedt Nobian jou als werkvoorbereider?
Nobian is een open en dynamische werkgever waar duurzaamheid hoog op de agenda staat. We zijn al een groene waterstof producent en hebben stevige plannen op de agenda staan voor het elektrificeren van de fabrieken en het hergebruik van reststromen. Daarnaast ben jij als werkvoorbereider WtB de spil in het projecten/turnaroundproces en schakel je met de technische dienst, engineers, schedulers en/of externe partijen en krijg je de mogelijkheid door te groeien in deze functie.
Verder kan je het onderstaande verwachten:

 • Direct een vast dienstverband (2 maanden proeftijd)
 • Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen EUR 37.325 - EUR 58.180
 • Een technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werk;
 • 25 vakantiedagen en 10 verlofdagen
 • 13de maand (niet meegenomen in jaarsalaris)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Een dynamische organisatie met een prettige werksfeer.

Heb jij het in huis?
Voor alle functies in Delfzijl geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren! Je hebt meerdere jaren ervaring in technische werkomgeving, je hebt kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in de chemische industrie.
Voldoe je verder aan de volgende wensen:

 • Je hebt een afgeronde technische MBO 4 opleiding, bij voorkeur richting WTB
 • Je hebt werkervaring in de chemische industrie of ervaring in een rol als werkvoorbereider
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Als persoon ben je secuur, stressbestendig en een team player
 • Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules, Maintask en MS Office applicaties;
 • Vakman(m/v) met passie voor techniek en een hands on mentaliteit;
  Zelfstandige, pragmatische en positieve werkhouding met veel eigen initiatief en doorzettingsvermogen;

Wil jij bij Nobian aan de slag als Werkvoorbereider?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe.
Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Vanhemel;

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Over Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, stoom en stroom bij Energy, chloor bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2880 – 2880
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nobian.com/en/careers/werkvoorbereider-pta-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.