Waterklerk Expediteur Broekman Logistics 12-09-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Waterklerk Expediteur Broekman Logistics 12-09-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Waterklerk / Expediteur

 • Level:
 • Starters en young professionals
 • Business unit:
 • Forwarding & Shipping
 • Location:
 • Eemshaven

De titel zegt het al; een veelzijdige functie op 2 facetten. Wij zoeken een nieuwe collega die net als wij streeft naar het leveren van hoogstaande service aan onze klanten. Iemand die het verschil maakt door mee te denken met onze klanten en hen proactief te informeren middels status updates.

Broekman Eemshaven Services bv vertegenwoordigt als agent verschillende rederijen. Als waterklerk ben je de schakel tussen het schip en de kade. Je coördineert en communiceert met de lokale instanties en autoriteiten om dit in goede banen te leiden. Vervolgens voer je alle operationele en administratieve werkzaamheden uit die horen bij het in- en uitklaren van zeeschepen voor zowel de Eemshaven als Delfzijl. Vanzelfsprekend verlies je de bijbehorende formaliteiten hierbij niet uit het oog. Daarnaast vervul je waterklerk werkzaamheden niet enkel van achter je bureau, je bezoekt immers ook de schepen!

Ook is ons kantoor actief in de forwarding en leveren we onze klanten internationale expeditie diensten voor de verschillende modaliteiten van transport en logistiek. Onze opdrachtgevers zijn verladers, exporteurs en overzeese agenten die wij een van deur-tot-deur oplossing als integraal maatwerk concept aanbieden. Naast dat je actief bent als waterklerk draag je ook je steentje bij in de expeditie customer service werkzaamheden. Dat wil zeggen dat je bezig zal zijn met de voorbereiding en uitvoering van opdrachten van klanten, het verzorgen van de bijbehorende documentatie, het boeken van transport en de verwerking hiervan in onze systemen. Hierbij heb je dagelijks contact met klanten, vervoerders en ook met eigen collega's van onze internationale kantoren.

Als dienstverlener maken wij het verschil door snel te reageren op aanvragen van onze klanten en onze klanten proactief over de status van hun lading te informeren. Jij fungeert hierin als spin in het web en zal op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan onze klanttevredenheid en daarmee ook aan de verdere groei van Broekman Logistics. Op termijn kan je in deze functie doorgroeien en word je ook verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de contacten met bestaande en nieuwe klanten, maak je offertes en volg je deze op. Verder zal je dan frequent overleg hebben met agenten en rederijen met betrekking tot tarieven en condities om te komen tot optimale afspraken.

Zoals hierboven vermeld moet je van nature dienstverlenend ingesteld zijn en streven naar de beste kwaliteit in de service richting de klant. Bovendien pak je dit voortvarend aan!

Verder heb je…

 • Een afgeronde mbo (niveau 4);
 • Geen bezwaar om onregelmatige en in consignatiediensten te werken;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits een pré;
 • Bezit van een rijbewijs (B)

Tot slot heb je enige ervaring opgedaan als Maritiem Officer en ben je flexibel ingesteld. Vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan en toon je initiatief en weet op een positieve manier jouw resultaten te boeken.

Een afwisselende baan in een dynamische en internationale werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden.

Verder bieden wij jou:

 • Marktconform salaris;
 • Gegarandeerde 13e maand;
 • 27 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een complete pensioenregeling.

Daarnaast bieden wij jou een enthousiast, jong en ambitieus team!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corné Rutten, . of )


MAIN OFFICE: THE NETHERLANDS

Waalhaven Z.Z. 21
Port Number: 2235
3089 JH Rotterdam
The Netherlands

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelExpediteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.broekmanlogistics.com/en/career/all-vacancies?vacancy=825

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.