Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 03-11-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 03-11-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 03-11-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 03-11-2023

Introductie vacature

Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 04-11-2023

 • Locatie: Delfzijl
 1. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 04-11-2023

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Als Verzorgende IG weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Voor Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl zoeken wij een nieuwe collega in de functie van Verzorgende IG!

Wie ben jij?

Als Verzorgende IG bied je jouw cliënten optimale zorg in een vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je komt te werken in een organisatie met hardwerkende collega's. De lijnen zijn kort en je durft je collega's aan te spreken en helpt kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Onze ambitie is een lerende organisatie te zijn, daar lever jij in de praktijk graag een bijdrage aan.

Wat vragen wij?

 • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Je bent flexibel en staat je mannetje!

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten.

 • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast contract, voor 18 - 20 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal €3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de E-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht.

Voor meer informatie bel je met , bereikbaar op telefoonnummer of met Marleen Bos, bereikbaar op telefoonnummer .

Functietitel Verzorgende Ig Indicatie salaris (min - max] 3177 - 3177 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 18 - 20 Type contract Vast Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/23-109-verzorgende-ig-zonnehuis-betingestaete-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Functietitel Verzorgende Ig Indicatie salaris (min - max] 3177 - 3177 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 18 - 20 Type contract Vrijwilliger Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitdelfzijl.nl/verzorgende-ig-zonnehuisgroep-noord-04-11-2023/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3177 – 3177
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)18 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/verzorgende-ig-zonnehuisgroep-noord-03-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.