Tweede Stuurman / DPO Koninklijke Wagenborg 19-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Tweede Stuurman / DPO Koninklijke Wagenborg 19-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Tweede Stuurman Koninklijke Wagenborg 25-01-2024

  • Locatie: Delfzijl

  1. Tweede Stuurman Koninklijke Wagenborg 25-01-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Wagenborg Offshore zoekt een ervaren Tweede Stuurman / DPO - W2W / ROV om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd over Dynamic Positioning en op zoek naar een stabiele carrière met volop groeimogelijkheden in de offshore sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze offshore schepen spelen een cruciale rol bij het onderhoud van offshore-platformen en infrastructuur in de Noordzee. Bij Wagenborg Offshore voeren we de ERRV-notificatie, wat inhoudt dat we snel kunnen reageren met evacuatie- en reddingsacties op zee. Als Tweede Stuurman speel je een essentiële rol bij het besturen van ons reddingsmaterieel.

Als Tweede Stuurman ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van nautische, DP- en dekgerelateerde taken. Samen met de kapitein en je collega-officieren ben je verantwoordelijk voor DP-besturing, navigatie en administratieve werkzaamheden. Bovendien speel je een belangrijke rol in veiligheid en HSE-gerelateerde taken als lid van de veiligheidscommissie aan boord.

Aangezien een groot deel van onze vloot een Emergency Rescue and Response-Notification (ERRV) heeft, zoeken we bemanningsleden met ervaring in reddingsoperaties en/of oefeningen op zee. In deze functie ben jij de toegewijde schipper voor onze Fast Rescue- en Daughter Craft. Ervaring of affiniteit met het veilig hanteren van snelle vaartuigen is daarom een pluspunt.

Bij Wagenborg Offshore geloven we sterk in teamwork en het veilig en succesvol besturen van een offshore schip is een gezamenlijke inspanning. Je zult nauw samenwerken met onze nautische en technische collega's aan boord. We zoeken een echte teamspeler die altijd klaarstaat om onze klanten en collega's te ondersteunen en een positieve bijdrage levert aan de sfeer aan boord.

We zijn op zoek naar een oplossingsgerichte collega die plezier haalt uit samenwerking, veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en beschikt over leiderschap, communicatie, accuratesse en aanpassingsvermogen. Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen we:

  • 2-4 jaar ervaring als stuurman in de offshore of koopvaardij
  • Geldig Nederlands vaarbevoegdheidsbewijs, wachtstuurman onbeperkt
  • Bij voorkeur in het bezit van STCW-certificaten (inclusief vaardigheid in snelle reddingsboten)
  • DP-certificering (Offshore Unlimited)
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Ervaring met reddingsoperaties/oefeningen op zee

Bij Wagenborg Offshore bieden we een mooi salaris met groeimogelijkheden in loonschalen. We streven naar persoonlijke en professionele groei, inclusief doorgroeimogelijkheden naar hogere rangen. Daarnaast hanteren we vaste vaarschema's van vier weken op/af op de Noordzee.

Geïnteresseerd?
Als je op zoek bent naar een boeiende en uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Klik hieronder op 'REAGEER NU'. Vul vóór maandag 14 augustus in het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Uiterlijk vrijdag 18 augustus ontvang je bericht of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

FunctietitelChief OfficerIndicatie salaris (min - max]onbekend - onbekendOpleidingsniveauMBO FunctietitelStuurmanIndicatie salaris (min - max]onbekend - onbekendOpleidingsniveauMBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStuurman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/tweede-stuurman-koninklijke-wagenborg-25-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.