Toezichthouder Civiel Maandag 31-01-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Toezichthouder Civiel Maandag 31-01-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Toezichthouder Civiel draagt de verantwoording voor de realisatie van civieltechnische projecten op het gebied van riolering, wegen en kunstwerken. Hier ga je toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten en werk je nauw samen binnen verschillende projectgroepen bij het vormen van de bestekken/contractstukken voor de uitvoering.

In de uitvoering ben jij de rechterhand van de projectleider. Je monitort en bewaakt de voortgang, planning, veiligheid en uiteraard de kwaliteit van de werkzaamheden waarover je rapporteert aan de projectleider. Daarnaast voer je de werk- en bestekadministratie over de civieltechnische projecten en stem je goed af met aannemers en nutsbedrijven zodat zij weten wat ze te doen staat. Je bent verantwoordelijk voor de technische oplevering en zorgt dat de overdacht soepel verloopt.

Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af. Aan open- en eerlijkheid hecht je veel waarde. Je creëert een evenwichtige samenwerking tussen gemeente, aannemers en inwoners. Dit doe je door tijdig en transparant te communiceren.

Functie eisen

  • Diploma MBO/HBO opleiding civiele techniek
  • Kennis van UAV - RAW-systematiek
  • Meer dan 2 jaar gemeentelijke ervaring

Over het bedrijf

De gemeente is trots op haar kernwaarden: betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, duurzame ontwikkeling van het unieke landschap, transparante besluitvorming en innovatie voor economische groei. Werken hier biedt de mogelijkheid om te participeren in het behoud van de maritieme geschiedenis, de bescherming van de Waddenzee en het bevorderen van levenskwaliteit voor inwoners. In een gebied dat historie ademt en tegelijkertijd vooruitkijkt, biedt de gemeente een inspirerende werkplek voor zij die willen bijdragen aan dit bijzondere gebied.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder Civiel die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCivieltechnisch Toezichthouder
Indicatie salaris (min – max]3198 – 4502
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108136391?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.