Toezichthouder bouw Maandag 22-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Toezichthouder bouw Maandag 22-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor een gemeente in Groningen zijn wij op zoek naar een toezichthouder bouw / RO met passie voor het vak. Jij gaat veel op pad om inspecties uit te voeren en aan de hand van deze inspecties, beoordeel jij of de activiteiten in de fysieke leefomgeving voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierbij zie jij toe op de uitvoering van activiteiten op het gebied van bouw en ruimtelijke ordening. Dit doe jij onder andere aan de hand van vergunningstekeningen, de geldende planologische regels en veiligheids- en brandvoorschriften. De bevindingen die je doet rapporteer jij en waar nodig moet jij ook de overtredingen melden.

Communicatief ben jij dan ook erg sterk, zowel mondeling als schriftelijk, waarbij jij ook over de nodige overtuigingskracht beschikt. Ook weet jij hoe je je moet inleven in de bewoners en zoek je de samenwerking op om aan passende oplossingen te werken. Daarnaast adviseer jij ook jouw collega's en andere betrokkenen over handhavingsaspecten. Bij complexe situaties weet jij de juiste paden te bewandelen en specialisten in te schakelen waar nodig. Daarbij beoordeel jij de toepasbaarheid van het advies van de specialist. In voorkomende gevallen treed jij handhavend op, al dan niet samen met een handhavingsjurist.

Wat bieden wij:

 • Maandsalaris conform CAO met een maximum van €5.600,00 bruto o.b.v. 40 uur per week, ingeschaald op basis van ervaring
 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®
 • Reiskosten vergoeding van €0,23 per kilometer of de mogelijkheid tot een leaseauto
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Persoonlijke contact en (loopbaan) begeleiding door mij als vast contactpersoon bij Maandag®
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met onze Maandag® Academy, waar jij vakinhoudelijke trainingen en cursussen in-house kunt volgen

Ben jij enthousiast geworden over deze functie of wil jij nog aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via 06 1642 9135 of annemarie.miske@maandag.com

Functie eisen

 • Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde
 • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie als toezichthouder bouw
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B
 • Ervaring met RX mission en/of Squit XO is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder bouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Bouw
Indicatie salaris (min – max]3685 – 5600
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensannemarie.miske@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217553?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.