Stuurman MF Shipping Group 10-02-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Stuurman MF Shipping Group 10-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Als 1e stuurman (senior officer) ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van het schip en de werkzaamheden aan dek. Naast de nodige administratieve taken ben je verantwoordelijk voor de veiligheidsmiddelen aan boord. Als 1e stuurman vervang je de Kapitein bij zijn afwezigheid, je bent in staat om zelfstandig te navigeren en beslissingen te nemen en het motiveren en aansturen van de bemanning, zodat zij hun verantwoordelijkheden kennen en in staat zijn deze naar beste vermogen uit te voeren. Als 2e of 3e stuurman ben je ondermeer in staat om zelfstandig wacht te lopen, en te functioneren als safety officer.

onbekend

Functietitel Stuurman Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Maritiem Locatie Farmsum, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.mfshippinggroup.com/nl/vacatures/1004/droge-lading/41/stuurlieden-1e-stuurman-en-2e-stuurman

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStuurman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/1e-stuurman-en-2e-stuurman-mf-shipping-group-14-08-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.