Software Engineer Bollegraaf Recycling Machinery 27-09-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Software Engineer Bollegraaf Recycling Machinery 27-09-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Software Engineer

infinity-sign-bollegraaf_path

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat 80% van het huisafval in New York door de machines van jouw bedrijf verwerkt wordt, net als andere soorten afval? Kom dan bij ons werken!

Locatie: Appingedam, NL

Wat wordt jouw rol?

Niets staat stil in de wereld van technologie, en ook bij Bollegraaf werken we voortdurend aan het verbeteren van onze producten. Als Software engineer ben jij onderdeel van een dynamisch team waarbij je projectmatig bezig bent met software voor onder andere PLCs, HMIs en meer. Als lid van het team zorg je er samen voor dat de software geschikt is voor de applicatie. Dit varieert van deelprojecten tot volledige recyclinginstallaties. Je staat bij de realisatie van projecten in contact met jouw collega's en klanten in binnen- en buitenland. Hiervoor ben je bereid om te reizen. Daarnaast draag je bij aan nieuwe ontwikkelingen voor onze huidige en nieuwe systemen, zodat ze langer en efficiënter kunnen functioneren.

Wie ben jij?

Jij bent flexibel ingesteld en gaat met jouw probleemoplossend vermogen geen uitdaging uit de weg. Je duikt graag in complexe technische vraagstukken en komt met jouw analytische blik tot een geschikte oplossing. Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig te werk gaan..
Wat breng jij mee?

 • Je hebt een HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Beheersing van procestechnieken voor Siemens/Schneider.
 • Extra kennis van hardwarecomponenten is een voordeel.
 • Ervaring met softwareontwikkeling voor complexe processen waarbij PLC's (Schneider Electric en Siemens) en embedded systems samenwerken is gewenst.
 • Zelfstandigheid gecombineerd met goede teamspeler vaardigheden.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Vanwege de internationale aard van het bedrijf en de flexibiliteit van deze functie kan het nodig zijn om buiten kantooruren en/of op locatie te werken.

Wat bieden we jou?

 • Uitstekend salaris afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring.
 • Jaarlijks 27 vakantiedagen + 13 ADV-dagen
 • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal actieve organisatie met forse groeiambitie.
 • Mogelijkheid tot inlevering van 3,6 of 9 dagen ADV-dagen voor extra salaris.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (Hybride werken).
 • Volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gezellige, informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker tijd voor plezier.

Wie zijn wij?

Bollegraaf Recycling Solutions is internationaal bekend als toonaangevend producent van zeer grote, kant-en-klare recyclingoplossingen. Bollegraaf heeft meerdere vestigingen dan wel agenten in Europa en Noord-Amerika, maar onze installaties en totaaloplossingen vind je terug over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Mexico en in Ghana.

In Appingedam en Emmen werken circa 400 medewerkers continu aan de producten en dienstverlening. Van R&D tot productie, Bollegraaf heeft alles in eigen 'huis' en met onze producten leveren we een positieve bijdrage aan een duurzame wereld. De systemen kunnen grondstoffen van afval scheiden dankzij innovatieve en hoogwaardige technieken.

Bollegraaf bevindt zich in een groeimarkt; hergebruik en recycling van grondstoffen is cruciaal om ervoor te zorgen dat de aarde niet raakt uitgeput. Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelR&d Software Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bollegraaf.com/vacancies/software-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Appingedam: