Senior Werktuigkundige Gascentrale omgeving Delfzijl ABC Professionals 09-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Senior Werktuigkundige Gascentrale omgeving Delfzijl ABC Professionals 09-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving:

Als werktuigkundige C (HWTK) werk je in een team dat de elektriciteitscentrale bedient en waar nodig het productieproces bijstuurt. De afdeling productie bestaat uit vijf teams, welke werkzaam zijn in vijfploegendienst (2-2-2 rooster). Het team bestaat uit een teamleider productie, werktuigkundige C en drie werktuigkundigen. In dit team ben jij als werktuigkundige C operationeel leidinggevende, je zorgt samen met de teamleden dat o.a. de leverbetrouwbaarheid wordt behaald. Je werkt met een besturingssysteem om het proces te monitoren en regelingen aan te passen indien nodig. Daarnaast blijft een fysieke check van de installaties uiteraard een vereiste, dus lopen jij en je collega’s regelmatig een ronde door de centrale ter controle. Bij een storing doe je zelf de analyse en maak je een inschatting van de urgentie. Voor het uitvoeren van reparaties of vervanging schakel je de onderhoudsteams WTB of EC&I in. Met jouw ervaring en drive naar optimaal presteren zoek je naar continue verbetering van de productie- en werkprocessen met als doel het productieproces veilig, betrouwbaar, efficiënt, effectief en volgens de milieu eisen te laten verlopen.

Belangrijke taken hierbij zijn:

 • het bewaken en besturen van de installatie;
 • het uitvoeren van controlerondes;
 • het analyseren en oplossen van storingen;
 • het in en uit bedrijf nemen en veilig stellen van de installatie;
 • het voorbereiden van werkzaamheden;
 • het meedenken over het verbeteren van processen en het opstellen van instructies en procedures;
 • het bestrijden van calamiteiten.

Bij afwezigheid van de teamleider ben jij eindverantwoordelijke en samen met de teamleider draag jij zorg voor de verdere ontwikkeling van je team. Het team bestaat per ploeg uit maximaal 5 werktuigkundige. 

Verder kom je te werken in een continudienst.

Functie eisen:

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “senior werktuigkundige gascentrale” wanneer je beschikt over de volgende diploma’s en/of ervaringen:

 • je hebt een hbo diploma richting WTB / AOT Rewic HWTK of Rewic B (Rewic B hoeft nog niet te zijn afgerond);
 • je hebt 5 jaar werkervaring met de bedrijfsvoering van installaties zoals STEG eenheden en of gasturbines;
 • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • je beheerst de Nederlandse, Duitse & Engelse taal in woord & geschrift;
 • je hebt rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden worden verricht voor een internationaal bedrijf dat werkzaam is in de wereld van energie voorziening (energiecentrales) en van duurzame warmte en koude installaties. Door bijvoorbeeld industriële restwarmte en lokale koudebronnen zoals meren te benutten, profiteren hun klanten van maximaal comfort en leveren ze een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Zij zijn met 20.000 medewerkers in heel Europa nadrukkelijk aanwezig met wind en zon energie 

Bij afwezigheid van de teamleider ben jij eindverantwoordelijke en samen met de teamleider draag jij zorg voor de verdere ontwikkeling van je team. Het team bestaat per ploeg uit maximaal 5 werktuigkundige.  

Ben jij die techneut met een hart voor techniek? 

Word dan ook een ABC Professional.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerktuigkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenssollicitatie@abc-professionals.nl , 06-81405145 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek, Energie/Gas/Water
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.