Senior Accountmanager Doxis 19-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Senior Accountmanager Doxis 19-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Doxis

door stephanie-doxis | mei 15, 2024

Wij zoeken een senior accountmanager die voor onze consultants uitdagende opdrachten vindt op het gebied van informatiemanagement binnen overheids- en non-profitorganisaties (Rijksoverheid, provincies, gemeenten, onderwijs, etc.).

Als sparringpartner van onze opdrachtgevers ben jij in staat om gedegen advies te geven en de dienstverlening van Doxis op een passende manier aan te bieden. Wil jij aan de slag bij een organisatie met een platte organisatiestructuur en de kans krijgen om een eigen invulling aan de rol te geven?

Wat ga je als senior accountmanager bij Doxis doen?

Als senior accountmanager voor West- en Midden-Nederland binnen Doxis heb je een veelzijdige rol. Je bent dagelijks in gesprek met onze opdrachtgevers en bouwt duurzame relaties op. Door de juiste vragen te stellen weet jij de echte behoeftes te achterhalen en kun je passende oplossingen aanbieden. Je bent de langdurige sparringpartner van je opdrachtgevers en je verdiept je in de commerciële kansen die er liggen. Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen dit grote, complexe aanbestedingen zijn, maar ook het inzetten van één of meerdere consultants die een opdracht gaan uitvoeren. Je bouwt het bestaande relatienetwerk verder uit op tactisch en strategisch niveau.

Naast het onderhouden van de relaties met je opdrachtgevers sta je ook veelvuldig in contact met onze consultants. Je bent op de hoogte van hun wensen en ambities en weet passende opdrachten te vinden. Hierdoor help je niet alleen je opdrachtgevers, maar draag je ook bij aan de professionele ontwikkeling van de consultants.

Als senior accountmanager heb je een autonome rol en werk je op basis van een omzettarget. Je bent onderdeel van het salesteam, nu bestaande uit drie andere accountmanagers en twee collega's van de commerciële binnendienst. Ook werk je nauw samen met de collega's van recruitment, planning, talentmanagement en HR. Doordat wij een platte organisatie zijn rapporteer je rechtstreeks aan onze directie.

Wat bieden we jou?

Bij Doxis krijg je als senior accountmanager een cruciale rol vol autonomie en verantwoordelijkheid in een maatschappelijk relevant vakgebied. Je komt terecht in een ambitieuze omgeving waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bij ons profiteer je niet alleen van een goed salaris, maar ook van onze bonussen. Ook flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je hybride werken op locatie, thuis of op een van onze drie kantoren. Met een leaseauto van de zaak ben je altijd klaar om onze klanten te bezoeken en ons gezamenlijk succes te vergroten. Kom werken voor Doxis en zet je carrière in de volgende versnelling.

Salaris

Basissalaris tussen de € 4.500,- en € 6.000,- afhankelijk van je ervaring.

Collectieve beloning

Collectieve beloning én een persoonlijke bonus bij het behalen van je target.

Leaseauto

Je kunt gebruik maken van een leaseauto, die ook privé te gebruiken is.

Premievrij pensioen

We hebben een geheel premievrije pensioensregeling.

Thuis bij Doxis!

De eerste periode bieden we je (waar nodig) begeleiding om het vakgebied goed te leren kennen. Er ligt een gedegen inwerktraject klaar zodat je snel in staat bent om te achterhalen welke behoeftes onze opdrachtgevers op het gebied van informatiemanagement hebben.

Doxis heeft drie kantoren, ingericht als ontmoetingsplekken, waar je altijd terecht kan om te werken. Omdat wij geloven in hybride werken, bieden we ook faciliteiten voor je thuiswerkplek aan.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je ook voldoende tijd en ruimte om collega's op een andere manier te leren kennen. Er worden Doxisdagen, zomer- en nieuwjaarborrels georganiseerd en op eigen initiatief worden ook voldoende activiteiten gepland.

Het beste compliment is een tevreden opdrachtgever. Dan hebben mijn collega's en ik daadwerkelijk de oplossing geleverd die de opdrachtgever voor ogen had.

Erna Bönhke, accountmanager regio Noord Nederland

Werken bij Doxis.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een collega die al ervaring heeft met het verkopen van diensten in een complexe context. Iemand die het belang van goed relatiebeheer begrijpt en daar invulling aan geeft. Je hebt een zelfstandige en proactieve instelling en je bent goed in het signaleren van commerciële kansen. Je bent verbindend, nieuwsgierig en vraagt door. Je bent vasthoudend en in staat om scherpe oplossingen te formuleren in samenwerking met onze consultants.

We zijn op zoek naar iemand die 32/40 uur per week beschikbaar is. Ervaring met zakelijke dienstverlening bij de overheid of binnen de detachering is een pré.

Over Doxis

Doxis houdt zich bezig met het realiseren van een krachtige informatiehuishouding bij overheids- en non-profitorganisaties. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten écht verder helpen. Geen kant en klare pakketten en processen, maar luisteren naar de vraag en een passende oplossing bieden. Alleen zo verbeteren we het informatielandschap van de overheid en maken we het klaar voor de toekomst.

De Doxis-cultuur is er één waar we trots op zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt en op de hoogte is van ontwikkelingen binnen Doxis. Fouten mag je maken en successen vieren we. We zijn ondernemend, proactief en gaan informeel met elkaar om. We hebben plezier met elkaar en in het werk. We geloven in diversiteit en inclusiviteit. We zijn toegankelijk, willen kennisdelen, elkaar helpen en we geven het aan als iets niet lukt.

We zijn een team van professionals onder leiding van een tweekoppige directie. Omdat er weinig hiërarchie in het bedrijf aanwezig is, ben je vrij om met ideeën te komen die goed zijn voor jouw eigen werkleven of voor Doxis.

We zijn trots op de Doxis cultuur!

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het jou wat om als senior accountmanager met ons verder te bouwen aan je eigen carrière en aan Doxis? En wil je met jouw kennis en kunde een bijdrage leveren aan het verbeteren van het informatielandschap van de overheid? We zijn benieuwd naar jou! Voor vragen kun je contact opnemen met .

Neem contact met ons op

Tjalling adviseert de rechtbank in Den Haag over het beheer van de personeelsdossiers van de rechters. Voor ISD BOL stelt hij een archiefverordening en besluit informatiebeheer op. En bij de gemeente Utrecht is hij betrokken bij het opstellen van het programma Stedelijk Informatiebeheer.

Arbeidsvoorwaarden van Doxis.

Wij geloven dat tevreden en gemotiveerde medewerkers de kern vormen van ons succes. Daarom hebben we er alles aan gedaan om een werkomgeving te creëren waarin jij kunt gedijen en excelleren.

Doxis helpt Heineken met opschonen archieven.

Ook commerciële bedrijven zoals Heineken zien het belang van archiefbeheer. Heineken bestaat sinds 1873 en dat betekent dat de bierbrouwer een fysiek archief heeft van ruim 150 jaar. Om al deze historische gegevens goed op te slaan én om te zorgen dat toekomstige generaties bij deze informatie kunnen, is Heineken samen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]4500 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://doxis.nl/vacatures/vacature-senior-accountmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.