Route Bezorger Noord-nederland BonneBella Specialties Oost-Nederland 03-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Route Bezorger Noord-nederland BonneBella Specialties Oost-Nederland 03-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Hoogeveen | Meppel | Oldenzaal: Advies nodig?

Hoogeveen

Meppel

Oldenzaal

Route bezorger Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel)

Wegens grote groei bij Catunambú NL zijn we op zoek naar een Route Bezorger Noord-Nederland om ons team te komen versterken in het Horeca segment.

Over Catunambú

Wij zijn Catunambú, een 100% familiebedrijf uit Sevilla, Andalusië, Spanje sinds 1897. Wij zijn van mening dat elk kopje van onze koffie een glimlach op het gezicht van de klant moet geven. Daarom gebruike nwe allene de beste koffiebonen die we kunnen vinden en branden ze tot de absolutie perfectie in een van onze 4 koffiebranderijen. In Sevilla hebben we ons verkoophoofdkantoor en hier is een van de grootste koffiebranderij- en verpakkingsfaciliteiten van Europa met een capaciteit van 18 miljoen kilo per jaar en vlakbij Barcelona hebben we onze Co2 neutrale Biomassa koffiebranderij. Spanje is onze thuismarkt waar we aanwezig zijn in Horeca, Retail en OCS. We zijn sterk internationaal gedreven en hebben vestigingen in maar liefst 20 landen, onder andere in Nederland, Chili, Thailand en Singapore van waaruit we onze itnernationale verkoopactiviteiten ondernemen. Global Coffee Industries is onze internationale moedermaatschappij. Inmiddels zij nwe met Catunambú koffie al meer dan 10 jaar actief in de Benelux en hebben we partners in Horeca voor directe distributie, zie https://www.catunambu.nl/nl.

Over de rol

Wij zijn op zoek naar een route bezorger en kwaliteitsadviseur in de regio Noord Nederland voor het Horeca segment. Je bezorgd bestellingen aan onze Horeca klanten in het gebied Noord-Nederland en zorgt ervoor dat deze bestellingen snel, correct en volledig worden afgeleverd. Je verzorgt nauwkeurig de administratieve verwerking van deze verkoop orders en je zorgt voor accuraat voorraadbeheer van het magazijn in Hoogeveen, Drenthe.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de Catunambú "Cup Service" bij onze Horeca klanten; Ieder bezoek controleer je de geinstalleerde koffie apparatuur op juite werking, zodat het maximale uit onze premium koffie producten wordt gehaald, om de lant een optimale koffie belevenis te garanderen. Tevens geef je koffie trainingen op locatie bij de klant.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, ervaring als barista is een pré
 • Je hebt ookg voor kwaliteit en stelt de klant altijd centraal
 • Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en besluitvaardig
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?

 • Soort dienstverband: in overleg circa 40 uur, werkdagen en tijden bespreekbaar
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Veel doorgroeimogelijkheden in een snel groeiend bedrijf
 • 28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld bij fulltime
 • Een informele en transparante bedrijfscultuur
 • Interne product trainingen met een beozek aan Catunambu in Sevilla
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Altijd de beste koffie 😉

Herken jij jezelf in de bovenstaande karaktereigenschappen? Reageer dan snel! De voorkeur gaat uit naar iemand met barista ervaring die wil doorgroeien in de koffiebranche. Stuur een korte motiviatie en CV per e-mail naar t.a.v. Mw. Guyonne van de Beek-De Ruijter.

Winkel Hoogeveen

Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBezorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bonnebella.nl/vacatures/route-bezorger-noord-nederland-groningen-friesland-drenthe-en-overijssel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.