Psycholoog Orthopedagoog Kentalis 02-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Psycholoog Orthopedagoog Kentalis 02-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Psycholoog / Orthopedagoog

Locatie

8 - 16 uur, parttime

'Mag ik iets aan je oor vragen?'' Specialiseer je in multidisciplinaire behandeling zodat dit kind beter leert praten.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Je gaat aan de slag bij het team Behandeling Cliënt en Systeem (BCS) Bij BCS ben je eindverantwoordelijk voor de behandeling van kinderen (5 tot 18 jaar) die gespecialiseerde behandeling krijgen op gebied van taal- spraakproblematiek. Per kind kijk je wat hij of zij nodig heeft om zich verstaanbaar te maken en begrepen te voelen. De behandeling kan gericht zijn op onderzoek, inzicht in en omgaan met de communicatieve beperking, advies en ondersteuning, het versterken en uitbreiden van vaardigheden en gedragsverandering. En verbetering van de sociaal emotionele problematiek van de cliënt en opvoedingsondersteuning voor ouders en / of andere mensen om de cliënt heen zoals bijvoorbeeld de school.

De complexiteit van de problematiek van zowel de cliënt als diens systeem maakt de diagnostiek en behandeling uitdagend. Vrijheid, afwisseling, specialisatie en multidisciplinair werken zijn de rode draden in jouw werk en daar krijg je energie van.

Wat ga je doen?
Jij volgt het behandelproces en coördineert de zorg. Je geeft inhoudelijk leiding aan een multidisciplinaire behandelteam van onder andere logopedisten, vaktherapeuten en systeemgericht behandelaren. Intern noemen we de functie "behandelcoördinator". Jouw voornaamste werkzaamheden:

 • In afstemming met de cliënt en zijn/haar ouders / verzorgers stel je behandeldoelen op en verwerkt dit in het handelingsplan;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het handelingsplan en ziet toe op de uitvoering, evaluatie, voortgang en eventuele bijstelling ervan;
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan ontwikkeling, onderzoek en kennisdeling.

Met wie werk je?
Je werkt op locatie intensief samen met het multidisciplinaire team bestaande uit een logopedisten, systeemgericht behandelaren en vaktherapeuten. Het team is ervaren en goed op elkaar afgestemd en je daagt elkaar per casus uit voor de meest optimale behandeling. De behandelcoördinator heeft regelmatig afstemming met de .

Er wordt gewerkt vanuit de locatie Tine Marcusschool in Groningen, waarin we kinderen met een TOS (taalontwikkelingsstoornis) onder één dak zowel zorg als onderwijs kunnen bieden. De locatie is goed bereikbaar met het ov en de auto, bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Tijdens de landelijke studiedag van jouw zorgprogramma en bij andere activiteiten, bouw je een intern netwerk op van collega-behandelcoördinatoren en andere specialisten waarmee je kennis en ervaring uitwisselt.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met circa 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden je:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

 • Een bruto maandsalaris €4.185,- tot €6.320,- (FWG 65) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni én per 1 december met 2%;
 • Een arbeidsovereenkomst tot 31 december 2024 i.v.m. vervangingswerkzaamheden. Tegen het einde van de periode gaan we om tafel om je toekomst binnen Kentalis te bespreken;
 • Een dienstverband van 8 - 16 uur per week. Op de dinsdag en woensdag zijn veelal de overleggen. Verder zijn je uren flexibel in te zetten;
 • In de praktijk werk je iets meer zodat je tijdens de meeste schoolvakanties vrij kunt zijn;
 • Een laptop, iPhone, en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
 • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%;
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben je?
Je kunt goed je mening onderbouwen en hebt goede zelfreflectie. Daarnaast neem je mee:

 • Een afgeronde universitaire opleiding (Algemene) Psychologie of Orthopedagogiek, aangevuld met de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) of NVO basisaantekening diagnostiek. Ben je in het bezit van een BIG-registratie (GZ/OG) dan is dat een pre;
 • Ervaring met multidisciplinaire behandeling en met coördinerende taken of het aansturen van behandelteams;
 • Ervaring hebt met de multidisciplinaire behandeling van cliënten met een auditieve of communicatieve beperking of je hebt de ambitie je hierin te ontwikkelen;
 • Een heldere visie op zorg én een initiërende en signalerende instelling;
 • Gericht op samenwerken en beschikt over tact, overtuigingskracht, reflectief vermogen en een kritische houding.

Heb je vragen over deze functie? , , maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of WhatsApp via of mail naar Gesprekken vinden plaats op donderdag 29 februari.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBehandelcoördinator
Indicatie salaris (min – max]4185 – 6320
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kentalis.nl/vacature/psycholoog-orthopedagoog-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.